Cansız bedeni bulunan kayıp çiftçi gözyaşları arasında toprağa verildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Sivrice Mahallesinde 5 Şubat 2020 tarihinden beri kayıp olan kayıp çiftçi Recep Üzülmez'in 9 günlük arama sonucu cansız bedenine ulaşılmıştı.

Manisa Son Haber
Cansız bedeni bulunan kayıp çiftçi gözyaşları arasında toprağa verildi
selcuk

Sivrice Mahallesi'nde kayıp başvurusunun ardından ekipler teyakkuza geçti.
Turgutlu Belediyesi, kaybolan Recep Üzülmez için arama kurtarma çalışmalarını gerçekleştiren ekiplere yemek desteğinde bulundu.
Turgutlu Belediyesi, 6 gündür kayıp olan Sivrice Mahallesi sakinlerinden Recep Üzülmez’i arama çalışmalarına devam eden AFAD, AKUT, ANDA, Turgutlu İlçe Jandarma ve Bornova Jandarma Komanda Tugay Komutanlığına bağlı bir tabur askerden oluşan ekiplere yemek desteğinde bulundu. Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezinde hazırlanan yemekler Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz gözetiminde çalışmalara devam eden ekiplere dağıtıldı.


BAŞKAN ÇETİN AKIN KAYIP ÇİFTÇİ BULUNDUKTAN SONRA SİVRİCE'DEYDİ
Kayıp çiftçinin kaybolmasının hemen ardından çalışmaları yakından takip eden ve çalışmaların sağlıklı yürümesi için belediye imkanlarını seferber eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kayıp çiftçinin 9 gün aradan sonra bulunmasının hemen ardından yakınları ve ailesine taziye ve başsağlığı dilemek için Sivrice Mahallesi'ne geldi.


KAYIP ÇİFTÇİ 9 GÜN ARADAN SONRA BULUNDU
Arama ekipleri dün saat 16.00 sularında kayıp çiftçi Recep Üzülmez'i kayalıkların arasında bulup muhtarlığa getirdi. Ekiplerin günlerder aradığı Üzülmez'in cesedi nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından inceleme yapıldıktan sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.


CENAZESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ
Otopsiden gün içinde getirilen Üzülmez'in cenazesi Sivrice Mahalle camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.Cenaze törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Turgutlu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Turgutlu Jandarma Komutanı Halim Karaer yanısıra siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Recep Üzülmez 58 yaşındaydı,  evli ve 1 kız 2 erkek babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 00:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 4 yıl Önce

Haber degil belediye başkanının reklamı olmuş

SIRADAKİ HABER