5 gün sonra ölü olarak bulundu

Manisa'nın Köprübaşı ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde yaşayan ve 5 gündür kendisinden haber alınamayan şahıs, bu sabah arazide ölü olarak bulundu.

5 gün sonra ölü olarak bulundu

Olay yerinde alınan bilgilere göre ; Yenice Mahallesinde yaşayan 69 yaşındaki İhsan Koç 4 gün önce Talas-Gülpınar Mahallesi arasındaki karayolu üzerindeki bir çeşmenin önünde görülmüştü, kendisinden haber alamayan ve evine de dönmeyen Koç için endişelenen yakınları kendisini aramaya başladı. Çevre Mahalle camilerinden anons yaptıran, gitmesi muhtemel her yere bakan aile, bir türlü kendisinden bir ize ve bilgiye ulaşamadı.
Dün akşam saatlerinde Köprübaşı Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusu yapılmıştı. Köprübaşı Jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. İhsan Koç bugün saat 12.30 sularında Yenice Mahallesine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Taşkesiği mevkiinde arazi içinde ölü olarak bulundu.
Olayla ilgili Köprübaşı Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma inceleme başlattı.
Zihinsel engelli raporu da bulunan İhsan Koç hiç evlenmemiş, yalnız başına yaşayan ve kendisini sık sık tabiata atan, arazide gezmekten hoşlanan biri olarak biliniyordu.
HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER