Kayıp çiftçinin 9 gün sonra cesedine ulaşıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 9 gündür kayıp olan çiftçinin cansız bedeni bulundu.

Manisa Son Haber
Kayıp çiftçinin 9 gün sonra cesedine ulaşıldı
selcuk

Edinilen Bilgire göre ; Turgutlu'da 5 Şubat 2020 tarihinde kaybolan ve bir daha haber alınamayan Sivrice Mahallesi sakini çiftçi Recep Üzülmez'in cansız bedenine ulaşıldı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Sivrice Mahallesinde yaşayan ve çiftçilik yapan 58 yaşında ki Recep Üzülmez, geçtiğimiz 5 Şubat Çarşamba sabahı, iddiaya göre hayvanlarına yiyecek toplamak içim tarım arazisine gitmek üzere evinden ayrılmış,  ve Üzülmez’den haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirmişti.


Jandarma, AKUT, UMKE ve AFAD ekipleri ile mahalle sakinleri, Sivrice ve çevresindeki dağlık alanda arama çalışması yapmışlardı. 
Kayıp Recep Üzülmez'in hayvanlara yiyecek toplamak için tarlaya gittiğini söyleyen akrabaları  ise Üzülmez'in, çarşamba günü sabah saat 10.00 gibi evden ayrıldığını söylemişlerdi.


Uzun süren arama kurtarma çalışmalarında bulunamayan kayıp çiftçi Recep Üzülmez'in cansız bedenine akşam saatlerinde ulaşıldı.
Recep Üzülmez'e ait olduğu belirtilen ve Sivrice mahallesi Demirlik diye bilinen bölgede kayalıklardan dere yatağına düştüğü tahmin edilen cesedin çıkarma çalışmaları devam ediyor.


KAYNAK : Turgutlu Manşet

YORUM EKLE
YORUMLAR
AFFAT ILHAN
AFFAT ILHAN - 4 yıl Önce

YAZIK GÜNAH VE BENCE YANLIŞ YAPMIŞLAR
ASLINDA ON NUMARA ADAMDIR İSMAİL KÜÇÜKKAYA

SIRADAKİ HABER