Hasta yatağında bile " Temiz Toplum, Temiz Siyaset" mücadelesine devam ediyor

19 ve 20.dönem Manisa Milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Başkanı ve araştırmacı yazar Tevfik Diker hastanede tedavi gördüğü yatağında bile ülke sorunlarına kafa yoruyor, temiz siyaset, temiz toplum mücadelesini devam ettiriyor.

Manisa Son Haber
Hasta yatağında bile " Temiz Toplum, Temiz Siyaset" mücadelesine devam ediyor

 Üst solunum yolları enfeksiyonu teşhisi ile hastaneye yatan, daha sonra zatürre başlangıcı teşhisi konularak tedavisine Ankara'daki bir özel hastanede devam edilen Tevfik Diker, takipçileri, dostları ve okurlarına hasta yatağından da seslenmeye devam ediyor.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaklaşık 10 ay önce kendisine gelen ihbarları ve belgeleri ilgili kurumlar ve devletin yetkilileriyle paylaşarak hastanede yaşandığı iddia edilen seks ve yolsuzlukların sone ermesini sağlayan, ilgililerin harekete geçmesiyle Alaşehir Devlet Hastanesinde adeta bir temizlik sürecini başlattıran Diker, hasta yatağında da yine Manisa 'daki ortaya çıkan iddiaların peşini bırakmıyor.
Diker'in hastanede bile telefonu susmak bilmiyor. Kendisinin sağlık durumunu merak edenlere elinden geldiğince cevap veren Diker, aynı zamanda kendisine halen gelmeye devam eden konularla ilgili de yine yetkilileri ve devletin kurumlarını, medyayı göreve  davet ediyor.
"Manisa Medyası, Sağlık Bakanlığı Alaşehir Devlet Hastanesi müfettiş raporundaki yaptırımlarının neler olduğunu ve İl Sağlık Müdürünün rapora hangi işlemleri yaptığı veya yapmadığı konusunu, AKP Eski Milletvekili H.Tanrıverdi'ye Büyük Saruhan Otelinde yapılan kıyakları, Sarıgöl MHP li Bld Bşk.N. Selçuk'un eşinin bile boşadığı İ.K.'ye neden sahip çıktığını, Manisa Merkez Öğretmen Evi Md.hakkındaki Müfettiş raporunu, Alaşehirli A.Ü.'nün yıkım kararı olan kaçak evlerin ne zaman yıkılacağını. temiz siyaset ve kamu adına takip etmelidir." diyen Diker, Manisa Son Haber'den Mustafa Temiz'e yaptığı yaptığı açıklamada kendisine ulaşan bilgi, belge ve gelişmeleri değerlendirerek " Türkiyede Tuz Kokmuş. Mevcut düzen çürümüş bir düzen. Bu düzeni değiştirmeye talip olanlar devrim şart." dedi.
Diker hasta yatağında sevenlerinin destek mesajlarına da yanıt vermeye çalıştığını belirterek, "bana yıllardır yaptığım bu çalışmalarımda destek veren herkese bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.


Diker'e Türkiye'nin her yerinden destek mesajları gelmeye de devam ediyor.
Vekilim bu gibi durumlarda moralinizi yüksek tutun biliyorum farkındayım hastalık insanı biraz yorgun düşürür lakin daha iyi olacağınıza inanıyorum çünkü sizin gibi değerli kıymetli saygıdeğer büyüğümüz var yüreği kalbî vatan aşkı ile çarpan ondan dolayı her zaman duacınızım yanındayım
Her namazda size dua ediyorum çünkü sizi karşılıksız yürekten gönülden seviyorum bu vatan için bu ülke için bu millet için uğraş veriyorsunuz
Ne demek lafı bile olmaz sayın vekilim benim eniştem hoca ondan sizin için özel dua etmesini istedim o da ediyor sizin için dua.
Samet Yesiro-Trabzon
Manisa Son Haber yazı ailesi olarak Sayın Diker'e geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını ve çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesini temenni ediyoruz.
ANKARA ÖZEL HABER- Mustafa Temiz

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER