Adapazarı’nda kaybolan anne ve oğlunu Didem Arslan Yılmaz 1 saatte Ankara’da buldu!

Adapazarı’nda dün öğle saatlerinde 17 yaşındaki Rabia Halıcı ve bir yaşındaki oğlu Gurur’la birlikte çıktığı alışveriş sonrası kayboldu.

Manisa Son Haber
Adapazarı’nda kaybolan anne ve oğlunu Didem Arslan Yılmaz 1 saatte Ankara’da buldu!

Ailesi, Anne Rabia Halıcı ile 1 yaşındaki Gurur bebeği tüm aramalara rağmen bulamayınca önce polise ardından da SHOW TV’de ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME programına başvurdu.

Rabia Halıcı’nın 3 yıllık eşi Doğuş Halıcı canlı yayında eşinin bir adamla kaçmış olabileceğini söyleyerek ‘​her zaman onların mutluluğu için uğraştım​’ açıklaması yaptı... Eşine seslenen Doğuş Halıcı ​‘Rabia çık gel, çocuğumuzu birlikte büyütelim’ ​dedi.

“NURİ İLE ANKARA’YA KAÇTIM”

Bir saat içerisinde Vazgeçme ekibi 17 yaşındaki eşi Rabia Halıcı ve bir yaşındaki oğlu Gurur’u Ankara’da buldu. Canlı yayına katılan Rabia, eşinden şiddet gördüğünü ve kendisini zorla dilendirdiğini anlattı. Eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığını da söyleyen Rabia, Sakarya’da esnaflık yapan Nuri isimli bir kişiyle Ankara’ya kaçtığını söyledi.

EŞİ VE ANNESİ DUYDUKLARI KARŞISINDA YIKILDI

Duydukları karşısında şok geçirip gözyaşlarına boğulan eşi Doğuş Halıcı, “Neden bize bunu yaptın?” diyerek sitem etti. Eşini dilendirmediğini, dövmediğini söyleyen Halıcı, “Biz mutlu değil miydik?” diye de sordu. Rabia’nın annesi Semra hanım da canlı yayın sırasında kızının bulunduğunu öğrendi. Oda kızına veryansın ederek, “Neden kaçtın, neden yanıma gelmedin?” dedi.

Rabia Halıcı ve oğlu Gurur ile ilgili gelişmeler yarın saat 15:15’te Show Tv’de ekranlara gelecek Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER