Bergüzar Korel ikinci kez anne mi oluyor ?

Televizyonlardaki dizilerin içinde fenomen olan "Karadayı" dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel ikinci kez annemi oluyor ? Güzel oyuncu rol aldığı dizinin sezon finali öncesi magazin gazetecilere verdiği mesajın satır aralarında ikinci kez anne olacağının sinyallerini verdi.

Bergüzar Korel ikinci kez anne mi oluyor ?
selcuk
Oynadığı tüm film ve dizilerde dikkat çeken güzel oyuncu medyanın gündeminden de hiç çıkmıyor.Gece gündüz peşinde dolaşan magazin medyasına da hiç kapris yapmadan her istenildiğinde açıklama yapan güzel oyuncu gazetecilerinde gönlünü kazanmış görünüyor.

Bergüzar Korel çok güzel haberlerle magazin gündemine geldi. İkinci kez anne olmak istediğini açıklayan Bergüzar Korel, oğluna kardeş istiyor. Halit Ergenç ile evli olan Güzel oyuncu Bergüzar Korel, Karadayı dizisi Final yaptıktan sonra tatil’de tüm ilgiyi Ailesine vereceğini, ve ev kuşu olacağını açıkladı.            

Bergüzar Korel yaşı ilerledikçe daha güzelleştiğini ve ikinci çocuk zamanı olduğunun altını çizdi. Mutlu bir hayat evliliği olan ve her daim yaptığı işlerle örnek davranış sergileyen Bergüzar Korel, aydı başarıyı evliliğindede gösterdi. Evliliğin hayatını kolaylaştırdığını da söyleyen Korel, anne olmak istiyorum açıklamaları ile gündeme geldi.

Korel'in bu açıklamasının ardından dizinin yapımcıları ise kara kara düşünmeye başladılar,Korel'in hamile kalması halinde fiziki görüntüsü için yeni kurgular ve senaryolar için hazırlıklarda şimdiden başlatıldı.Dizinin Korel'siz devam etmesinin mümkün olmadığı görülüyor.



BERGÜZAR KOREL KİMDİR ?



Bergüzar Gökçe Korel (d. 27 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır. Ünlü oyuncu Halit Ergenç'in karısıdır. Yaşamı Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı. Kariyeri İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi:Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel'in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin "Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi" sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti. Bu rolün bir zorluğu da Leyla karakterinin Arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir sürede rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu. Film gişe rekorları kırdı.



Kurtlar Vadisi Irak'ta yakaladığı başarının ardından yine aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D'nin "2006'nın En Fazla Reyting Alan Dizisi" ünvanını alan Binbir Gece'deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rolde kendisine oyuncu koçluğunu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı. Bu dizideki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet göstermektedir. Yapı Kredi ve TEGV işbirliğiyle hayata geçirilen “Okuyorum Oynuyorum” projesinde çocuklarla Sokak Tiyatroları düzenledi ve onlara oyuncu koçluğu yaptı.



Türk sinema televizyonlarında ve özellikle tiyatroda kalıcı olmak istediğini ve bunun için de çok çalıştığını her fırsatta söyleyen yıldız; voleybol, buz pateni, rüzgar sörfü gibi sporların yanı sıra dans ve piyano eğitimi de almıştır. Bergüzar Korel, tiyatro ve sinema oyuncusu Halit Ergenç ile 2009 yılının Ağustos ayında evlendi. 2010 yılının Şubat ayında çiftin Ali isminde bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Oyuncu, Binbir Gece dizisinden sonra gelen film ve program tekliflerini değerlendirerek Star TV'de Çocuktan Al Haberi isimli yarışma programını yapmıştır. Tolgahan Sayışman ile romantik komedi Aşk Geliyorum Demez filmini çekmiştir. Casus Kızlar adlı çizgi filmde "Sam" karakterini seslendirmiştir. 2010-2011 senelerinde Bergüzar Korel, başrolünü Bülent İnal ile paylaştığı atv'de yayınlanan Bitmeyen Şarkı dizisinde rol almıştır. Aynı sene Muhteşem Yüzyıl dizisine konuk oyuncu olarak katılmış, Monica Teresse karakterini canlandırmıştır.

Son olarak 2012'de başlayan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynamakta ve halen devam eden dizide Hakime Hanım Feride Şadoğlu karakterini canlandırmaktadır. 48.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde Ve Kadın Dünyaya Dokundu ana teması doğrultusunda kadınlardan oluşturuldu. Bergüzar Korel de jüri üyesi olarak görev yapmıştır


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER