Karantinada çıkan şarkılarla, normalleşme yazına

Genç müzisyen Mehmetcan Yazıcıgil yeni şarkısı ‘Bi Şansımız Olmaz’ı OnAir Müzik etiketiyle yayınladı.

Manisa Son Haber
Karantinada çıkan şarkılarla, normalleşme yazına

Bestesi, sözleri ve düzenlemesi Mehmetcan Yazıcıgil imzasını taşıyan ‘Bi Şansımız Olmaz’ yaz mevsiminde keyifle dinlenecek duygusal şarkılardan birisi.

Yorumu ile dikkat çeken Mehmetcan Yazıcıgil, ritmini duygusal sözlerle birleştiren ‘Bi Şansımız Olmaz’da gün yüzüne çıkmamış bir aşkı anlatıyor. Şarkı birbirinden hoşlanan ve bunun karşılıklı olduğundan habersiz iki kişinin yaşadığı duygusal ve hüzünlü hikâyeyi anlatıyor. Şarkı rock müziğin güçlü duygusal atmosferini sözleriyle zenginleştiriyor. Çalışmanın kapak fotoğrafı Federica Malara tarafından çizildi.

Karantinada çıkan şarkılar

19 yaşındaki Mehmetcan Yazıcıgil, çok genç yaşında başladığı müzik eğitimine, yaratıcılığını ve kendi şarkılarını da ekleyerek profesyonel müzik kariyerinde disiplinli bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Zaman zaman farklı sanatçılarla ortak çalışmalarda da karşımıza çıkan müzisyen, sık sık yayınladığı teklileri ile dikkat çekiyor.
 

Albüm yolda
‘Bi Şansımız Olmaz’, Mehmetcan Yazıcıgil’in ev stüdyosunda kaydedildi. Şarkı ayrıca sanatçının ilk prodüktörlük denemesi.
Şu an tekli olarak yayımlanan ‘Bi Şansımız Olmaz’ aslında yakında çıkacak olan albümün dinleyicisine göz kırpan ilk şarkısı. Zaman içinde yayınlanan teklilerin tümü bir araya gelerek ‘Buruk Danslar’ adında bir albüm olarak yayınlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER