İzmir- Saruhanlı Dayanışma Hattı! Başkan Soyer'den Başkan Bilgin'e Destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı yaz mevsimi süresince arazi yollarının ıslahında kullanılması amacıyla Saruhanlı Belediyesine greyder gönderdi.

İzmir- Saruhanlı Dayanışma Hattı! Başkan Soyer'den Başkan Bilgin'e Destek
İzmir- Saruhanlı Dayanışma Hattı! Başkan Soyer'den Başkan Bilgin'e Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan "Kardeş Belediyecilik" uygulaması kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Saruhanlı İlçe Belediyesi arasında kurulan kardeşlik bağı meyvelerini vermeye başladı.

Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, arazi yollarının ıslahında ihtiyaç duyulan greyderi Saruhanlı Belediyesine geçici süreyle tahsis etti.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Belediye Şantiyesine getirilen greyderi inceledikten sonra yaptığı açıklamada, Belediyedeki greyder sayısının kiraladıkları greyderler ile birlikte  5'ye yükseldiğini, 40 gün içinde ilçedeki tüm arazi yollarındaki ıslah çalışmasını tamamlayacaklarını ifade etti.

Belediyeye sağladığı desteğinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür eden Başkan Bilgin, "Sayın Tunç Soyer Başkanımıza şahsım ve ilçemiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Arazi yollarında uygulayacağımız ıslah çalışması ile çiftçi ve üreticilerimiz arazilerine rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayacaklar. Bu vesile ile alın terini üretime çeviren tüm çiftçilerimizin hizmetinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER