Yunusemre İYİ Parti’de görev dağılımı belli oldu

İYİ Parti Manisa Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, parti tüzüğü gereği divan başkanlığı oluşturarak gerçekleştirdikleri görev dağılımını açıkladı.

Manisa Son Haber
Yunusemre İYİ Parti’de görev dağılımı belli oldu

Korona virüs (COVID-19) salgını pandemi sürecinin normalleşmesinin ardından gerçekleşen İYİ Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın katılımı ile yapıldı. Görev dağılımın belirlendiği toplantıya Eryılmaz’ın yanı sıra, İl Teşkilat Başkanı Tunç Önsoy ve İl Sekreteri Yılmaz Anatek de katıldı. Sürecin partiye ve ilçe yönetimine hayırlar getirmesini dileyen Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, yeni süreçte görev alan tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Toplantıya katılan İl Başkanı Eryılmaz, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan başta olmak üzere tüm yönetimi tebrik etti, başarılar diledi. Özverili çalışmalarından dolayı Akan ve yönetimine teşekkür eden Eryılmaz, “Milletimizin içine düşürüldüğü ekonomik dar boğazdan çıkarılması, kadınlarımızın ve çocuklarımızın kendileri güvende hissettiği bir ülkede yaşaması, gençlerimizin Türkiye için yeniden hayaller kurabilmesi için bir umudumuz var. O umudun adı Meral Akşener’dir. Hedefimiz belli. Kararlıyız, cesuruz. Liderimiz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bu kapsamda hepimize büyük görevler düşüyor. Yükümüz ağır, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Allah yardımcımız olsun. İYİ Parti’nin bayrağını hak ettiği en iyi yere hep birlikte omuz omuza taşıyacağız” diye konuştu.

Görev dağılımı şu şekilde;

İlçe Başkanı Tufan Akan, Teşkilat Başkanı Muğdat Gündoğdu, İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Uzun, İlçe Sekreteri Kutalmış Karacaoğlu, Basın Danışmanı Yiğit Balkanlı, Mali İşler Başkanı Himmet Kaplan, Siyasi İşler Başkanı Rıza Akdinç, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanı Nihat Reka, Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel, Yerel Yönetimler Başkanı Süleyman Tünk, Eğitim Politikaları Başkanı Murat Efe, Toplumsal Politikalar Başkanı Ali Agün, Ekonomi Politikaları Başkanı Mehmet Tozlu, Kalkınma Politikaları Başkanı Bülent Alkış, STK İlişkileri Başkanı Cihan Cidani, Gençlik Politikaları Başkanı Cengiz Güleç, Parti Sözcüsü Erhan Suçsuz, İlçe Başkan Danışmanları Ercan Ejder, Ali Çelik, Şemsettin Acaröz.

 
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER