Mimar Gülnur Özben Turgutlu İYİ Parti İlçe Başkanlığına Aday Adayı Oldu

Turgutlu İYİ Parti İlçe Başkanlığına bir kadın aday oldu. Mimar Gülnur Özden basına yaptığı açıklamayla 21 Haziran günü yapılacak olan İYİ Parti Turgutlu İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Manisa Son Haber
Mimar Gülnur Özben Turgutlu İYİ Parti İlçe Başkanlığına Aday Adayı Oldu

Turgutlu İyi Parti İlçe Başkan Adayı Adayı Gülnur Özben Yaptığımız Röportaj'da Şu İfadelere Yer verdi Kurucu genel başkan Meral Akşener’in belirlediği yolda yürüyeceklerini ifade eden Gülnur Özben ;” Turgutlu'da uzun yıllardır mimarlıkla uğraşıyorum . Daha önce siyaset yapmadım ancak her duyarlı vatandaş gibi ülkemin sorunlarına karşı benim de söyleyecek sözüm olduğu için İYİ partiyi Turgutlu'da kuran kurucular arasında yer aldım.


Ancak mimar mesleğini icraa ettiğim için siyasete uzak değilim. İYİ Parti, Türkiye’nin yeni yüzü olacaktır. Ortak değerlerimizin bir araya geldiği, siyasete kadın elinin değdiği bir oluşum içerisindeyiz. Genel başkanımızın çizdiği yolda emin adımlarla güzel bir Türkiye geleceğine ilerleyeceğiz. Atatürk’ün ışığında güzel vatanımızı yolsuzluklardan arındararak adil bir yönetim anlayışı içerisinde yöneteceğiz. İYİ Parti, Turgutlu’ya iyi gelecek, önümüzdeki günlerde de Kongremiz Olacak. Temiz bir siyaset yapılanması içerisinde yol alacağız, sonuçta tek amacımız bu vatan. Biz bu vatana iyi hizmet etmek için yola çıktık. Siyasete kadın eli değdi, Turgutlu’muz ve Türkiye kadın eli ile daha ileri seviyelere çıkacaktır” "İyiler Kazanacak Diyorum" "Partimiz Her Gün Güçlenmekte " dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER