Alaşehir Devlet Hastanesindeki İddiaların Olay Adamı Bozkaya, Şimdi de Baybatur'dan Helallik İstedi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde seks ve yolsuzluk iddialarında ismi geçen, Ali Bozkaya sosyal medyada yaptığı açıklama ile iddialarda adı geçen Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Murat Baybatur'dan özür dileyerek helallik istedi. Kullanıldığını itiraf eden Ali Bozyaka “Sayın Vekilimden bu konuda helallik diliyorum. Kendileri Genç ve istikbal vaat eden bir siyasetcidir. Allah yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Manisa Son Haber
Alaşehir Devlet Hastanesindeki İddiaların Olay Adamı Bozkaya, Şimdi de Baybatur'dan Helallik İstedi

Bozkaya mesajında ; KAMUOYUNA DUYURU.
Malum hastane olayları dolayısıyla çok yıprandım ve yoruldum artık. Birileri beni sürekli kullanmaya ve benim üzerimden birileri ile hesaplaşmaya çalıştı. Benim üzerimden yıpratılmaya çalışılanlardan biri de AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Millletvekili Sayın Murat BAYBATUR'dur. Şimdiye kadar. Ona yönelik iddia ve iftiraları can havliyle kimi ortamlarda tahminlere dayanarak bizde bazen bunları dillendirme gafletine düştük. Sayın Vekilimden bu konuda helallik diliyorum. Zira kendisinin bana iyilikleri de oldu. Kendileri Genç ve istikbal vaat eden bir siyasetcidir. Allah yar ve yardımcısı olsun. Ben de bundan sonra çirkefe bulaşmadan hayatıma sürdürmeye devam edeceğim.Saygılarımla


ifadelerini kullandı.
ALAŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE ORTAYA ÇIKAN BU İDDİALAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI
Alaşehir Devlet Hastanesinde ortaya çıkan bu iddialar yanısıra, basında yer alan bu iddialarla ilgili ismi de gündemde kalan AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Baybatur, yaptığı açıklamalarla soruşturma açıldığını iddiaların araştırıldığını ve idari soruşturma  kararlarıyla olayın ortaya çıkarılacağını belirtmişti.
Soruşturma sonunda Alaşehir Devlet hastanesindeki iddialarda adı geçen personeller görevlerinden alınarak başka hastanelere görevlendirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER