Korkma Kalbim filmi çekilmeye başlandı

Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencileri film çekmeye başladı. Öğrencilerin yapımı olacak filmin Ahmet Batman’ın “Korkma Kalbim “ isimli kitabından senaryolaştırıldığı öğrenildi. Filmde Demirci ilçesinden Ebru Aksoy isimli öğrenci de set fotoğrafçısı olarak görev alıyor.

Korkma Kalbim filmi çekilmeye başlandı
 Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencileri film çekmeye başladı. Öğrencilerin yapımı olacak filmin Ahmet Batman’ın “Korkma Kalbim “ isimli kitabından senaryolaştırıldığı öğrenildi.Filmde Demirci ilçesinden Ebru Aksoy isimli öğrenci de set fotoğrafçısı olarak görev alıyor.

Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu Görsel işitsel teknikler ve medya yapımcılığı bölümü Fotoğrafçılık ve kameramanlık programı 2 Sınıf öğrencileri Ahmet Batman’ın ‘Korkma Kalbim’ adlı eserini canlandırdılar. Lise Caddesi’nde bulunan Dost Sahaf Kitapevi’nde bir kısmı gerçekleşen çekime Mucur Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yasin Söğut Yönetmenliğinde gerçekleşen çekime Mustafa Kartal Erkek Oyuncu: Abdurrahman Yalçın Bayan Oyuncu: Dilara Gülnaz, Ebru Aksoy, Ali Yusuf Çetinkaya, Mehmet Fatih Parlarlakdemir, Ali Aslan görev aldılar. Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu Görsel işitsel teknikler ve medya yapımcılığı bölümü Fotoğrafçılık ve kameramanlık programı 2. Sınıf öğrencileri çekim ile ilgili şunları söylediler: “Ahmet Batmanın Korkma Kalbim adlı kitabını günümüz Kırşehir’e uyarlayarak uzun bir metraj bir sinema senoryası yazdık. Üç gün süren yazım sonucunda çekimlere ancak 28 Nisan Perşembe gecesi başlayabildik. Yaklaşık bir hafta sürecek çekimler sonucunda da güzel bir film oluşturmayı düşünüyoruz ve özellikle Kırşehir’i yukarıdan bol bol görüntüleyerek daha çok Kırşehir’i ve Ahi Evran’ı ön plana çıkaracak bir şey yapmak için biz bunu amaçladık. Aslında bu bizim ödevimiz. Senorya dersinde bir roman uyarlama ödevimiz vardı onun için böyle bir olaya giriştik. Tüm Belediye izinlerimizi, valilik izinlerimizi bütün merkezi izinlerimizi aldıktan sonra da çekimlere başladık” dedi.















Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER