Sağlık Çalışanlarına Bir Destek De Radyo Pause’dan

Korona virüs nedeniyle zor günler geçiren insanoğlu sağlık çalışanlarının insanüstü gayret ve fedakarlıklarına şahit oluyor. Tüm Türkiye’nin katıldığı alkışlarla sağlık çalışanlarına destek etkinliğine bir destek de İzmir’de 107.9 frekansından yayın yapan Radyo Pause’dan geldi.

Manisa Son Haber
Sağlık Çalışanlarına Bir Destek De Radyo Pause’dan

Radyo Pause normal müzik yayınını keserek tam 21:00’de alkış efektleriyle etkinliğe destek oldu. Dinleyicilerden olumlu tepki alan bu katkı ile ilgili konuşan Radyo Pause Genel Yayın Koordinatörü Mustafa Karslıoğlu, “Yaşadığımız bu zor günlerde yaptığımız yayınlarla insanlara moral vererek destek olmaya çalışıyoruz. Her meslek grubunun kendine düşeni yaptığı bu günlerde bizde sağlık çalışanlarımıza destek olmak istedik. Yayınımızı keserek Tüm Türkiye’yle aynı anda alkışlarımızı radyomuzda dinleyicilerimize ilettik. Biz moral yayınlarımızla vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bu zor günlerde çalışan tüm meslek gruplarına teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar evde kalarak çeşitli yöntemlerle korunmaya çalışırken tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık çalışanları virüse savaş açtı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın korona virüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarını TBMM’de alkışlatması ile başlayan etkinlik yurt geneline yayıldı. Tüm Türkiye tek yürek olup 3 gün boyunca akşam 21:00’de pencere ve balkonlardan dakikalarca sağlık çalışanlarına destek oldu.  

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2020, 22:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER