Şehir Tiyatrosu'ndan Büyükşehir’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve ekibini konuk etti. Elmalı, Şehir Tiyatrosu oyuncularını başarılarından dolayı tebrik etti, oyuncuların “Dünya Tiyatrolar Günü’nü” kutladı.

Şehir Tiyatrosu'ndan Büyükşehir’e Ziyaret

 Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, ekibi ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı’nın konuğu oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elmalı, tüm oyuncuların “ 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü” kutladı. Sosyal, kültürel faaliyetlerde kentin daha ileri götürülmesi noktasında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun katkılarının inkar edilemez olduğunu belirten Elmalı,” Manisalılar sizi çok seviyor. Artık Manisa’da vatandaşlar tiyatro izlemeye İzmir’e gitmiyor. Bu anlamda  emek veren herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çalışmalar üzerine koyularak devam edecektir. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum” dedi.

“Manisalılardan güzel övgüler alıyoruz”

Manisa’da tiyatronun geleceği ile ilgili çok güzel işler başardıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz,” Bunu da Manisalılardan aldığımız güzel övgülerle anlıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün destekleriyle, çalışmalarımızı tabi ki her zaman daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Şehir tiyatromuz da yenileniyor. Koltuklarından, ışıklandırmasına, ses sisteminden, döşeme ve duvarlarına kadar baştan aşağı yenilenen salonumuzda Manisalıları birçok yeni oyunla buluşturacağız” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER