30 yıl Demirci'ye hizmet eden Eğitimci Koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Eğitim Görevlisi Kadir Akcan Covid-19 virüsüne yenik düşerek hayatını kaybetti.

Manisa Son Haber
30 yıl Demirci'ye hizmet eden Eğitimci Koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti

Demirci Eğitim Fakültesi Biyoloji dalı Öğretim görevlisi olarak 30 yıldır Demirci'ye hizmet eden, fakülte de herkesin sayıp sevdiği ve insani ilişkileri ve sıcakkanlılığıyla bilinen Akcan, yapılan koronaviurüs testinin pozitif çıkması sonucu Salihli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Bir süre Salihli Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden Akcan, hastalığın seyrini artırması sonucu Manisa Merkez Efendi Hastanesine kaldırılmıştı. 22 gün önce entube olan Akcan, bugün sabah 06.30 sularında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Eğitim Fakültesi camiasında büyük bir üzüntüyle karşılanan Akcan'ın ölümünü Celal Bayar Üniversitesi resmi internet sitesinden duyurdu.


KRONİK BİR RAHATSIZLILIĞI YOKTU
Bu sabah Covid-19 virüsünden hayatını kaybeden ve sevenlerini üzen Kadir Akcan'ın kronik bir rahatsızlığının bulunmadığı, geçtiğimiz günlerde Demirci'de yapılan akademik toplantıya da katıldığı, birlikte seyahat ettiği öğretim görevlilerinin de Akcan'ın testinin pozitif çıkması ardından karantinaya alındıkları, ancak Akcan ile temaslı öğretim görevlilerinin yapılan testlerinin negatif çıktığı da öğrenildi.


Öğretim Görevlisi Saniye Ağgül " Acımız çok büyük, hayata duyarlı kalabilmeyi başarmış iyi bir eğitimciydi"
Kadir Akcan'ın ölüm haberinin ardından Salihli ve Demirci arasında sürekli birlikte seyahat ettiklerini belirten  öğretim görevlisi Saniye Ağgül de Akcan'ın vefat haberinin ardından "çok üzgünüm, o çok iyi bir insandı, Demirci ilçesinde 30 yıl boyunca hizmet etmiş, o yıkılan lojmanlarda barınarak, bu ülkeye öğretmenler yetiştirmiş değerli bir akademisyendi. Kendisi emekliliği düşünüyordu, eğitim camiası olarak kendisine rahmet diliyorum, ailesi ve sevenlerinin üzüntüsünü paylaşıyorum" dedi.

Öğretim görevlisi Hayati Cezayirlioğlu " Çok kadim bir dostumdu"

Akcan'ın ölüm haberini duyduktan sonra çok üzüldüğünü belirten Demirci Eğitim Fakültesi Öğretim görevlisi Hayati Cezayirlioğlu da " çok kadim bir dostumu kaybettim, kendisine Allah'tan rahmet, camiamıza ve ailesine sabır diliyorum" diyerek duygularını ifade etti.
Evli ve 3 çocuk babası olan Kadir Akcan'ın cenazesi Aydın'ın Efeler ilçesi Eğrikavak Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Haber-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret akcan
Fikret akcan - 3 yıl Önce

Çok mükemmel bir insandı amca oğlum

Hakan bayrak
Hakan bayrak - 3 yıl Önce

Benim koylumdu cok sevdıgımız guleryuzlu herkesle konusan bır abımızdı.onun bu hastalıgı yakalandıgında cok dua ettık tekrar aramıza donsun dıye ama olmadı.ömrü bu kadarmıs.Allah rahmet eylesın.egrıkavak koyu yasta.

Sevim akcan gümüş
Sevim akcan gümüş - 3 yıl Önce

Abim ailesinde köyünde bir tane idi çok sabırlı saygılı hoşgörülü birisi idi eşine çocuklarına sabır versin yüce mevlam

Öğrencisi
Öğrencisi - 3 yıl Önce

Değwrli hocamıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Rıdvan arslan
Rıdvan arslan - 3 yıl Önce

Eğitim fakültesinden hocama Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum.çok güzel insandı çok naif ve değerli biriydi Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun

SIRADAKİ HABER