Bu İddia çok konuşulacak "Tevfik Diker 'in "Fetö'nün Üvey Çocukları" kitabı Hükümette istifaya neden oldu!"

Manisa 19 ve 20.dönem eski milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneği'ni kuran tek parlamenter ve araştırmacı -yazar Tevfik Diker'in son kitabı çıktığı gün ülke gündemine girerken, internetten satış yapan bazı firmalara bu kitabın satışının internet üzerinden yapılmaması konusunda siyası baskı yapıldığı iddia edildi.

Manisa Son Haber
Bu İddia çok konuşulacak "Tevfik Diker 'in "Fetö'nün Üvey Çocukları" kitabı Hükümette istifaya neden oldu!"

Daha önce yayınlanan Ahtapotun Kolları ve Kurtlar Medyası kitaplarıyla da dikkat çeken Diker'in son kitabı "Fetö'nün Üvey Çocukları" Fettullah Gülen Öldü  isimli çıkan son kitabı Nergiz yayınlarından çıkmıştı.
Kitabın ismiyle bir anda gündemde olması ve yakın siyasi tarihimizdeki olayların perde arkalarını ve belgelerini bu kitabında yayınlayan Diker, bu kitapta Fetö elebaşısı Fettullah Gülen'in öldüğünü ve televizyonlarda kullanılan Fettullah Gülen'e ait görüntüdeki şahsın da dublör olduğunu iddia ettiği yine kitapta yer alıyor. 
Yakın zamanda gündemde olan bir çok siyasi olayı, birebir temasları ve devletin yetkili kurumlarından edindiği belgelerle destekleyen Diker, bu kitapta Cumhurbaşkanının damadı ve Hazine ve Maliye Bakanlığından geçtiğimiz gün istifa ederek ayrılan Berat Albayrak ile ilgili de iddialarını ve belgelerini bu kitapta okurlarıyla buluşturdu.


KİTAP PİYASAYA ÇIKTIĞI İLK GÜN ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Nergiz Yayınlarından çıkan Tevfik Diker'in "Fetö'nün Üvey Çocukları" Fettullah Gülen Öldü isimli kitabı geçtiğimiz hafta piyasaya çıktığından itibaren de çok konuşulmuştu. Yayıncı firma kitabı kısa sürede tüm kitapçılara dağıtmış ve kitabın internet üzerinden satışı da hemen başlatılmıştı.


SİYASİ BASKI NEDENİYLE BAZI İNTERNET SATIŞ SİTELERİ KİTABI SATMIYOR
Nergiz yayınları yetkilisi Ahmet Acar başlıktaki bu iddiayı Manisa Son Haber'e açıkladı. Tevfik Diker'in son kitabının bazı siyasi çevrelerde rahatsızlık uyandırdığını ve kitap satış internet sitelerine bu kitabın satılmaması yönünde baskı uygulandığını belirterek "Tevfik Diker 'in "Fetö'nün Üvey Çocukları" kitabı Hükümette istifaya neden oldu! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına neden olan Tevfik Diker'in yazmıș olduğu "Fetö'nün Üvey Çocukları" kitabını siyasi baskı nedeniyle Kitapyurdu, İdefix, D&R internet satıș siteleri ve D&R Mağazaları satmamaktadır. Kitaba yoğun talep olmasına raĝmen, firmalarla görüșme girișimlerimiz sonuçsuz kalmıștır. Bu durum medya baskısından sonra kitap satıșına kadar dayandı. Firmamıza herhangi bir baskı yoktur; olsa dahi, Nergiz Yayınları bu duruma kesin karșı duracaktır." dedi.


DİKER'İN TELEFONLARI SUSMUYOR
Yeni kitabının piyasaya çıkmasının hemen ardından Tevfik Diker'in telefonlarının da hiç susmadığı öğrenildi. Diker'e ulaşan Manisa Son Haber kitabın internet satış noktalarında bulunamadığını ve internet sitelerinin kitabı için "stokta yok" ibaresiyle satış yapmadıklarını, Diker'in kitabını almak isteyen ancak kitaba internet satış noktalarından ulaşamadıklarını söyleyen okurları sayesinde öğrendiği de belirtiliyor. Yayıncısı ile görüşen Diker'in pandemi salgını nedeniyle ve geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ve belli yaş sınırlamalarına getirilen kısıtlılıktan dolayı da evinden çıkmadığı için taleplere cevap veremediği bilgisine de ulaşıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER