Tevfik Diker'in Yeni Kitabı " Fetö'nün Üvey Çocukları" Gelecek Hafta Çıkıyor

Manisa'dan 19 ve 20. dönem milletvekilliği yapan, Yolsuzluklarla Mücadele Derneği Başkanı da olan Tevfik Diker'in yeni kitabının 20/25 Ekim günü çıkacağı öğrenildi.

Manisa Son Haber
Tevfik Diker'in Yeni Kitabı " Fetö'nün Üvey Çocukları" Gelecek Hafta Çıkıyor

Diker'in son kitabının Kapak üst adı "FETÖ'nün üvey çocukları" olacak. Alt başlık ise kitabın çıkacağı güne kadar sürpriz olarak bekletiliyor.
Son süreçte Manisa ve özellikle Alaşehir Devlet Hastanesindeki yolsuzluk ve seks skandallarını ortaya koyan ve bu kurumların adeta tepeden tırnağa temizlenmesini sağlayan Diker'in yakın zamanda piyasaya çıkacak olan kitabında ise yine bilinen bir çok ismin bilinmeyen yönlerinin belgeleri ve kanıtları olacağı belirtiliyor.
Bu konuda açıklama yapan Araştırmacı Yazar Tevfik Diker ;Yeni Kitabım  20/25 Ekim arasında okuyucuyla buluşacak Nergiz Yayınlarından çıkacak;
Kapak üst adı "FETÖ'nün üvey çocukları"
Alt Başlık sürpriz kitap yayına çıktığı gün kamuoyuyla paylaşılacak kitabımın içinde
*Damat Bakan Albayrak ,İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Doğru Parti Genel Başkanı  R.Serdaroğlu, Yenilik Parti Genel Başkanı Yılmaz Öztürk, Merkez Parti Genel Başkanı    A.Karslı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Dalaksız Ahmet Hakan, Turktime Talat Atilla dahil  başka  isimler ile şok belgeler, bilgiler, iddialar ve olaylar var." Dedi.


Kitabın içeriği anlamında büyük ses getirmesi bekleniyor. Son süreçte ön planda olan isimlerle ilgili iddialar ve belgelerinde olacağı kitap sabırsızlıkla bekleniyor.

DİKER'İN TÜRKİYE'DE SES GETİREN DİĞER KİTAPLARI

HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 01:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER