Diker, ülke gündemini değerlendirdi! Kurtuluş Reçetesini Açıkladı

Yazdığı kitaplarıyla Türkiye'deki belli süreçleri gözler önüne seren Manisa eski Miletvekili ve Türkiye'de Yolsuzlukla Mücadele Derneği kurarak yolsuzluklarla mücadelesiyle de tanınan ve bilinen Araştırmacı Yazar Tevfik Diker, Türkiye'nin son hali ve gündemi değerlendirdi.

Manisa Son Haber
Diker, ülke gündemini değerlendirdi! Kurtuluş Reçetesini Açıkladı

Kurtuluş Reçetesi başlığıyla kamuoyuna seslenen Diker, Türkiye'nin bugününü değerlendirdiği açıklamasında ülkenin iç ve dış güçler tarafından her alanda kuşatıldığına dikkat çekti. Bu zor durumdan çıkmak için Atatürk'ün örnek alınmasını öneren Diker, Atatürk'un kurtuluş mücadelesine dem vurarak, başarı elde edildiğinde parti ve particiliğin olmadığını, birlik ve beraberlikle tüm engellerin aşıldığının da altını çizdi.

TEVFİK DİKER'İN YENİ KİTABI " FETÖ'NÜN ÜVEY ÇOCUKLARI" GELECEK HAFTA PİYASAYA ÇIKIYOR
Bugüne kadar çıkan kitaplarıyla büyük ilgi çeken Tevfik Diker'in gelecek hafta piyasaya çıkacak olan kitabının kapak üst adı "FETÖ'nün üvey çocukları" olacağı da öğrenildi. Kitabın içeriğinde  gündemdeki bilinen isimlerin, bilinmeyen yönlerinin anlatıldığı ve yeni kitabının kitapçıların raflarında yerini aldıktan ve okurlarıyla buluştuktan sonra da,  yine ülke gündemine girmesi bekleniyor. 

DİKER ÖNGÖRÜLERİNDE BUGÜNE KADAR HEP HAKLI ÇIKMIŞTI

Diker'in son süreçte ülkenin geleceği ile ilgili öngörüleri de yakından takip ediliyor. Diker bugüne kadar başta Fetö olmak üzere bir çok konuda yıllar önce duyduğu endişelerini dillendirmesi, yine döneminde yapılması gerekenlerle ilgili konularda yazdıkları ve açıklamalarıyla da hep haklı çıkması ile biliniyor. Diker, kamuoyuyla paylaştığı bugünkü açıklamasında da yine endişelerini dile getirerek çözüm önerilerini de sıralıyor. Diker'in açıklaması şöyle ;
Kurtuluş Reçetesi
Türkiye iç ve dış güçler tarafından her alanda kuşatılmıştır.
Kurtuluş için çare;
Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 1919-1923 yılları arasında; "Ya İstiklal Ya ölüm"  diyerek yaptıklarının aynısını bugünkü koşulların artı ve eksilerini değerlendirerek yapılmasıdır.
Atatürk, mucize başarıyı elde ettiği dönemde parti ve particilik yoktu.
Unutmayalım.
Birlik ve beraberlik kaderi ilahiden ayrı her engeli aşar.
Yunus Emre' nin dediği gibi;
"Gelin tanış olalım.
İşi kolay kılalım.
Sevip sevilelim.
Bu dünya kimseye kalmaz."
Önce Vatan.
Herşey Vatan İçin.
Diyenler el ele verirse kurtuluş var.
Yoksa çöküş ve bölünme kaçınılmazdır.

TEVFİK DİKER 
E.Milletvekili
Araştırmacı  Yazar

HABER-Mustafa Temiz

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER