Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Ergün, ilçede bugüne kadar hayata geçirdikleri yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Ergün, Demircili Muhtarları Ağırladı
 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı. Başkan Ergün, ilçede bugüne kadar hayata geçirdikleri yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve ilçede görev yapan muhtarlar ziyaret etti. Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ile Burak Aslay eşlik etti. Demircili muhtarlara nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ergün, asfalt serme çalışmalarından ulaşıma, altyapıdan üstyapıya kadar hizmet alanları içerisindeki birçok noktada Demirci’ye önemli yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli de yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirterek, yatırımlar için teşekkür etti.

280 milyon TL’nin üzerinde asfalt yatırımı
Başkan Ergün, vatandaşların ulaşımdaki güvenliği ve konforu için 17 ilçedeki asfalt yatırımlarına ciddi bir bütçe ayırdıklarını belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar asfalta harcadığımız para 280 milyon TL’nin üzerindedir. Bu rakama ek olarak kendi ekiplerimizle de birçok bölgede asfalt çalışması gerçekleştirdik. Manisa’da nereden, nerelere gelindiğini herkes görüyor” dedi.

MASKİ ile alt ve üstyapı yatırımları sürüyor
Manisa genelinde köyden veya beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı çalışması yapmak için projeler hazırladıklarının altını çizen Başkan Ergün, “101 Mahalle Projesi kapsamında ilçemizde 6 mahallede alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. 154 Mahalle Projemizde de sona yaklaştık. Mahallelerimize uzak yakın demeksizin hizmetler ulaştırıyoruz. 169 kilometre altyapı çalışması yaptığımız ilçemizde 70 içme suyu deposunu da daha sağlıklı hale getirdik” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep ÇETİN
Recep ÇETİN - 6 yıl Önce

101 mah. nin içinde nedense,yoldan suya, altyapıdan taşlara varıncaya dek tek bir hizmet dahi göremiyoruz hiç. Laf la değilde, icraatla bu mahalleyede bi uğramanızı rica ederiz. Saygılar...

Yusuf cakir
Yusuf cakir - 6 yıl Önce

Muhtarım dernek olarak muhtarların ziyareti önemli ama çıkacak sonuç daha çok önemli. Demircinin köy yolları pür- perişan. Eylul ayına giriyoruz, Kış geliyor ama ufukta bu sene yapılacak denilen köy yolları ile ilgili hiçbir ışık, umut, gelişme görünmüyor.3 - 4 yıldır büyükşehir belediyesinin elinin değmediği köy yolları var. Keşke resim paylaşmakla problemlerimiz çözülse! Dernek başkanı ve muhtarlar olarak Demircinin köy yollarını baskın bir dille dillendirmeniz gerekiyor.Köy yolları çok perişan .Bazı köy yollarında artık yol bile yok.Esefle kınıyorum.Manisa Büyükşehir Belediyesine yakışmıyor.

SIRADAKİ HABER