Bedri baba yaşama veda etti

Manisa ‘da sağlık çalışanlarının “Bedri baba” dedikleri Doktor Bedri Bilgi 51 yaşında yaşama veda etti.

Bedri baba yaşama veda etti
 Manisa ‘da sağlık çalışanlarının “Bedri baba” dedikleri Doktor Bedri Bilgi 51 yaşında yaşama veda etti.

112 Komuta Kontrol Merkezinde görevli meslektaşlarının örnek aldığı Bedri Bilge 14 Mart Tıp Bayramında “Yılın Doktoru” olarak ödüllendirilmişti.

8 yıl boyunca 112 Komuta Merkezinde görev yapan ve Manisa ‘da 25 yıldır doktorluk mesleğini başarılarla sürdüren Bilge 1 Mart 2017 günü kalp krizi geçirerek Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesinde tedavi edilmiş ve sağlığına kavuşarak yeniden göreve dönmeyi başarmıştı. 14 Mart Tıp Bayramında “yılın Doktoru” seçilen bilge 28 Mart günü de beyin kanaması geçirerek Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Burada beyin ameliyatı geçiren Bilge kısa süre sonra normal servise alınmıştı. Bilge bugün meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen yaşama gözlerini yumdu.

Özellikle Soma’daki Maden faciası ve Van depreminde kurtarma ekiplerinde yer alan ve mesleğinde başarılı bir hekim olarak her zaman saygınlığını koruyan Bilge UMKE ‘de gönüllü hekim olarak görev yapmıştı. Doktor Bilge ‘nin ölüm haberinin ardından Manisa’daki meslektaşları ve sağlık çalışanları büyük üzüntü yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 02:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER