Benekli kuzuya bebek gibi bakıyorlar

Manisa ‘da hayvan sever bir ailenin annesi öldükten sonra büyütmeye çalıştıkları kuzu için kimsenin aklına gelmeyen yönteme başvurmaları duyanları önce şaşırtıyor sonra da gülümsetiyor.

Benekli kuzuya bebek gibi bakıyorlar

Manisa ‘da hayvansever bir ailenin annesi öldükten sonra büyütmeye çalıştıkları kuzu için kimsenin aklına gelmeyen yönteme başvurmaları duyanları önce şaşırtıyor sonra da gülümsetiyor.

Anne kuzu öldükten sonra dünyaya getirdiği kuzuya evde bakmaya karar veren Manisalı evli çift kuzu ile birlikte evlerini de paylaşmaya başladılar.

Nebahat ve Nihat Karaca çifti evlerinde beslemeye başladıkları kuzuya bez bağladı. Hatta kuzunun üşümemesi için kıyafet bile giydiren çift kuzuya sanki bir bebek gibi muamele ediyor. Oyuncak tavşanla oynayan evcil kuzu ise aile ile birlikte mutlu bir şekilde yaşıyor.

Hayvansever Karaca çifti ihtimamla baktıkları kuzunun fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaşınca ilgi odağı oldukları ve kuzuya bir isim vermeleri gerektiğini anladıklarını ve kuzuya “benekli” ismini de verdiklerini açıkladılar.
 



Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER