Celal Bayar Üniversitesi Öğrencileri Guinness Rekorlar Kitabına Giriyor

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan Raptiye projesi ile Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören çocukların hayalleri gerçekleştirilecek. Projeye destek vermek isteyenler en az 1 TL karşılığında alacakları raptiyeler ile tedavi gören çocukların hayallerine kavuşmasına katkı sağlayabilecekler. Toplam 30.000 raptiye ile oluşturulacak olan Hafsa Sultan portresi ile Guinness rekorlar kitabına girmeyi hedefleyen öğrenciler, proje için halkın desteğini bekliyorlar.

Yetenek Sizsiniz programında finalist olan Sedat Çalımlı, Celal Bayar Üniversitesi'nin desteğiyle 30 bin raptiye kullanarak yapımına başladığı Hafsa Sultan portresi ile Guinness Rekorlar kitabına girmeyi hedefliyor.



12-15 Mayıs tarihleri arasında Celal Bayar Üniversitesi kampüs ve Hafsa Sultan Hastanesi içerisinde gerçekleştirilecek olan portre, öğrenciler, halk ve personelin en az 1 liraya 1 raptiye yerleştirdiği portre çalışmasında elde edilecek gelir Manisa Hafsa Sultan Hastanesi çocuk onkoloji servisinde tedavi gören çocukların her birinin bir hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.



Proje Meryem Taşcıoğlu ve Hilal Koç tarafından başlatılıp optimum kulüp, Cbü Tıp Öğrencileri Birliği, Cbüsos kulüplerinin desteği ile faaliyete geçirilmiş.



Manisalı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz bu projeye destek vererek, Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.





Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER