Genel Sekreter Halil Memiş Koordinatörlerle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 15 ilçenin Koordinasyon Şube Müdürleri ile aylık olarak yapılan bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

 Genel Sekreter Halil Memiş Koordinatörlerle Buluştu

 Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında kurduğu başarılı örgütlenme yapısıyla vatandaşa en iyi hizmeti vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, 15 ilçede görev yapan İlçe Koordinasyon Şube Müdürleriyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili bilgi veren Genel Sekreter Halil Memiş, “2016 yılı içerisinde 17 ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptık. Ayrıca bu yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladığımız projelerle ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda vatandaşımıza en iyi hizmeti verebilmek adına tüm ekibimizle beraber çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.



Büyükşehir, Koordinasyon Ağını Güçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi’nin örgütlenme şemasının diğer belediyelere de örnek olduğunun altını çizen Genel Sekreter Halil Memiş, “Manisa Belediyesi, Büyükşehir olmasının hemen ardından kurduğu örgütlenme şemasıyla yerelde birçok kente örnek oldu. Bizim yaptığımız örgütlenmeyi şimdi bizden önce Büyükşehir Belediyesi olmuş iller yeni yeni yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak 15 ilçenin tamamında kurduğumuz İlçe Koordinasyon Şube Müdürlükleri sayesinde vatandaşımızın talepleri ve şikâyetleriyle doğrudan ilgileniyoruz. Dilek, öneri ve şikâyetleri yerinde çözüyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 02:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER