Manisa Büyükşehir karla mücadeleye devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kar yağışının etkili olduğu Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Gördes ilçelerinde yoğun bir şekilde karla mücadele etti. Kapanan yolları açıp, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştiren ekipler, yolda kalan araçların kurtarılmasını da sağladı.

Manisa Büyükşehir karla mücadeleye devam ediyor

Kış koşullarının etkili olduğu ilçelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Akhisar ilçesine bağlı Kurtulmuş, Kobaşdere, Akkocalı, İsaca, Kocakağan, Söğütlü ve Hanpaşa mahallelerinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılmasını sağlayan ekipler, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması da gerçekleştirdi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’nin de takip ettiği çalışmada ekipler, daha sonra Kırkağaç ilçesine bağlı Hamidiye, Demirtaş, Kocaiskan, Halkaavlu, Gökçukur, Çobanlar, Kınık, Güvendik ve Hacet mahallelerinde de karla yoğun bir şekilde mücadele etti.



Soma’nın Akçaavlu, Dualar, Menteşe, Çatalçam, Duğla, Türkali, Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Büyükgüney ve Küçükgüney mahallelerinde de karla kaplı yolların açılmasını sağlayan ekipler, Gördes ilçesinde de Kalemoğlu ve Çiçekli mahallelerinde buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Ekipler ayrıca yolda kalan araçların kurtarılmasını da sağladı.



Yapılan çalışmalar nedeniyle ekiplere teşekkür eden Manisalılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni yanlarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER