Manisa öğretmenevindeki intiharın detayları belli oldu

Bugün Manisa öğretmenevinde yaşanan intihar olayının iç yüzü ortaya çıktı. Öğretmenevinde tuttuğu odada intihar eden şahsın 27 yaşında Gördes Güneşli Mahallesinde görev yapan 27 yaşında bir öğretmen olduğu ortaya çıktı.İntihar olayının bilinmeyenlerini bu haberimizde bulacaksınız.

Manisa öğretmenevindeki intiharın detayları belli oldu
 Edinilen bilgilere göre, Gördes'ten gelerek sabah saat 09.00'da Manisa Öğretmen Evi'ne giriş yapan Coğrafya Öğretmeni Hüseyin K. pompalı tüfekle intihar ederek hayata veda etti.  


Manisa Öğretmen Evi'nin 3'üncü katında bulunan 312 numaralı odasında, yanında getirdiği pompalı tüfekle intihar eden Coğrafya öğretmeni Hüseyin K., olay yerinde hayatını kaybetti. Silahın patlaması ile birlikte çıkan sesten dolayı durumu Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne bildiren yetkililer, olayın intihar olduğunu öğrenince şok yaşadılar.


Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeyi başlattı.


Hüseyin K.'nin 3 yıllık coğrafya öğretmeni olduğu Gördes ilçesinin Güneşli mahallesinde Güneşli Anadolu Lisesinde çalıştığı bildirildi.Üç gündür göreve gitmediği de öğrenilen öğretmenin okul idaresi tarafından defalarca telefonla arandığı ancak telefonlara çıkmadığı da bilgiler arasında yer aldı.







Bekar olduğu öğrenilen 27 yaşındaki genç öğretmenin not olarak "ölümümden kimse sorumlu değil"  notu bıraktığı ulaşılmasını istediği iki yakınının telefon numarasını da bu nota eklediği iddia edildi.


Bir süre Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü bildirilen genç öğretmenin anne ve babasının hayatta olmadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.



Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 21:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatma
fatma - 9 yıl Önce

yazık çook yazık

SIRADAKİ HABER