Manisa'da MHP'nin Zafere yürüyüşü muhteşemdi

Manisa bugün kırmızı beyaza boyandı.Ellerindeki kırmızı beyaz renklerin hakim olduğu bayraklarla binlerce Manisa'lı yollara düştü.Seçim yasaklarına saatler kala MHP Manisa'nın yürüyüşüne Manisalılar da evlerinin balkonlarından ve işyerlerinden destek verdi.7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’ne büyük bir inançla hazırlanan MHP Manisa İl Teşkilatı, propagandanın son gününde dev bir kortejle gövde gösterisi yaptı. Vatandaşların balkonlardan alkışlarla eşlik ettiği kilometrelerce uzunluktaki korteje Manisalılar Türk bayraklarıyla katıldı.

Manisa'da MHP'nin Zafere yürüyüşü muhteşemdi

Manisa’da büyük zafer hedefleyen ve bu parolayla seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Teşkilatı, YSK tarafından belirlenen propagandanın son gününde iktidara yürüyüş korteji düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ile birlikte katıldığı kortejde Manisa Milletvekili Adayları Erkan Akçay, Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Cem Çöllü, Galip Karagözler, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ve binlerce vatandaş yer aldı.

Vatandaşlardan 17-25 Aralık’a Gönderme

Alaybey Zabıta önünden başlayan yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki kortejde vatandaşlar, ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, ‘Devletin başına devlet gelecek’ ve ‘Ne mutlu Türküm diyene’ sloganlarıyla yürüyüşe renk kattı. Ellerindeki Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Manisa’yı kırmızı ve beyaza boyayan korteje bazı vatandaşlar da balkonlara çıkarak alkışlarıyla destek verdi. Balkonlardan ayakkabı kutuları sallayan bazı vatandaşlar da 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına gönderme yaptı.



Malta’da Davullu Zurnalı Meşaleli Karşılama


Kaldırımlardan korteji izleyen bazı vatandaşlar da, alkışlarla destek verdi. Kortejin Malta’ya varmasıyla birlikte roman vatandaşlar davul ve zurnayla MHP kortejini karşıladı. Maltalı gençler de ellerinde meşalelerle yürüyüşe destek verdi. Göçmen müzikleri eşliğinde dostluk halayı çekilirken, vatandaşların milletvekili adaylarına ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gösterdiği ilgi, görülmeye değerdi.



7 Haziran Haram Saltanatını Yıkmak İçin Milat Olacak


7’den 70’e binlerce vatandaşın büyük ilgisiyle devam eden kortej Sultan Camii önünde son buldu. Korteje katılan, balkonlardan ve kaldırımlardan destek veren tüm Manisalılara teşekkür eden MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, “8 Haziran sabahı Milliyetçi Hareket iktidarıyla inşallah vatandaşlarımıza güzel hizmetlerle teşekkürümüzü etmiş olacağız. Bize destek veren tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. 7 Haziran haram saltanatını yıkmak için milat olacak Allah’ın izniyle diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER