MHP İl Başkanı Balatlı'dan Özdağ'a yanıt gecikmedi

Manisa'da bilboard ve seçim stantlarıyla ilgili tartışma seçime günler kala iyice tırmandı.Manisa Büyükşehir Belediyesinin yasal olarak Manisa ilindeki tüm ilçelerde yaptığı hizmet ve projelerinin tanıtımlarını yaptığı bilboardlardaki afişler AKP'li belediyelerce indiriliyor.AKP’nin Şehzadeler İlçe Başkanı ile birlikte açıklama yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü hedef alan milletvekili adayı Selçuk Özdağ'da bu tartışmalar dahil oldu.MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı'dan bu açıklamaya yanıt gecikmedi.Balatlı açıklamasında şöyle konuştu ;

MHP İl Başkanı Balatlı'dan Özdağ'a yanıt gecikmedi
 13 yıldır mağdur edebiyatıyla iktidarda bulunan ve ülkemizi karanlığa sürükleyen AKP iktidarının Manisa’daki ayakları, Büyükşehir Belediyemizin astığı ve Büyükşehir’in hizmetlerini anlatan afişlerden dahi rahatsız olmuşlardır. 2009 yılından beri yaşadıkları hazımsızlıkla nereye saldıracaklarını şaşıran bu zihniyet, büyükşehirin hizmet afişlerinin kendilerini mağdur ediyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Manisa kamuoyu şunu iyi bilmelidir ki, 7 Haziran seçimleri aklaştıkça çirkin ve karalamaya yönelik siyaseti yalnızca AKP yapmaktadır. 17 ilçesiyle Manisa’ya en iyi hizmetleri ulaştıracak olan partimizin medar-ı iftiharı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, tüm ilçelere yapacağı hizmetleri hemşerilerimize duyurmak amacıyla billboard ve afiş çalışması yapmıştır. Bunun örneklerini AKP’li İstanbul ve Ankara olmak üzere onlarca belediyede görmek mümkündür. AKP’li Özdağ ele verir talkını kendi yutar salkımı zihniyetiyle keseri yalnızca kendilerine yontma eğilimine girmişlerdir. İl Seçim Kurulu kararına rağmen Büyükşehir Belediyemizin afişlerinin hala durduğunu iddia eden Sayın Özdağ’a Manolya Meydanı’ndaki standı İlçe Seçim Kurulu kararına rağmen hala neden kaldırmadıklarını sormak isteriz. Yasal süre içerisinde biz bu afişleri kaldıracağız. Aynı duyarlılığı sizlerden de bekliyoruz.
Sayın Özdağ seçim afişlerine saldırı yapıldığını, bu saldırıların da partimiz ve belediye çalışanlarımızca yapıldığını iddia etmiştir. Kendisini bu iddiasını ispatlamaya davet ediyor, aksi takdirde müfteri ilan ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Demirci örneğini veren Sayın Özdağ’a özellikle hatırlatmak isteriz ki, Demirci’deki Büyükşehir hizmet afişlerine bizzat Demirci Belediye Başkan Yardımcısı tarafından çirkin saldırı düzenlenmiş, bu saldırı oradaki yerel medya tarafından habere konu edilmiştir. Kısacası çirkinlik, saldırı ve mağdur edebiyatı gibi konular yalnızca AKP’nin fıtratında olan şeylerdir. Partimiz bu gibi küçük şeylerle vakit kaybedecek bir parti değildir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi adım adım iktidara yürümektedir. Bu yürüyüşten rahatsızlık duyan ve 2009 ile 2014 yerel seçimlerinde yedikleri tokadın hazımsızlığını bir türlü atlatamayan AKP, çaresizlik içinde sağa sola saldırma eylemi içindedir.



Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin afişlerinin toplatılmasını talep eden Sayın Özdağ,  aynı duyarlılığı devlet bütçesiyle yapılıp Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılıyormuş gibi lanse edilen afişlerde de gösteriyor mu merak ediyoruz? Yine devletin TOKİ’si kanalıyla yapılan ve AKP’li Yunusemre Belediyesi’nin kendi hizmetiymiş gibi lanse ettiği toplu konut projesi afişlerinde de aynı durum söz konusudur. Ayrıca seçim yasaklarına rağmen Yunusemre Belediyesi’nin açılış yapmasını da unutmadık ve bu konunun takipçisi olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Manolya Meydanı’nda bulunan stantlarını kaldırmayıp, kaldırdığını ifade eden Sayın Özdağ’ın akıl tutulması yaşadığını düşünüyoruz. Çünkü halkın gözü önünde olan bir şeyi halkın gözün içine baka baka yalanlamak, doğrusu bir siyasetçiye hiç de yakışmamaktadır. Ayrıca Sayın Özdağ’ın devlet kurumlarına aba altından sopa göstererek, tehdit etmeye çalışmasını da yakışıksız buluyoruz. Kimse sizin emir eriniz değildir. Manisalılar bu yaptıklarınızın hesabını 7 Haziran’da sizlerden soracaktır.
Son olarak şunları üzerine basarak vurgulamak istiyorum; Manisa Büyükşehir Belediyesi her türlü engelleme, karalama ve çamur atma girişimine rağmen 17 ilçenin tamamına hizmeti ulaştıracaktır. Partimiz ve Büyükşehir Belediyemiz, hukuka saygılı, her çalışmasını şeffaf bir şekilde yürüten Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun kuruluşlardır. Yollarla yolsuzluk, ayakkabı kutularıyla milyonlar, Bakara makarayla dini duygularımızı sömürenler, Türk Milleti’nin tokadını 7 Haziran’da yiyecek ve tarihin tozlu sayfalarında kendilerine yer bulacaklardır. Hastanelerle övündüklerini ifade eden Sayın Özdağ’ın Manisa Şehir Hastanesi açılışına davetiye göndermesini de bekliyor, takdiri çok değerli Manisa halkına bırakıyoruz.


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER