Orkun Şıktaşlı AKP'den istifa mı ediyor ?

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Orkun Şıktaşlı partisinden istifa ediyor haberi Manisa'da günün konusu oldu.Şıktaşlı ile birlikte 7 AKP'li meclis üyesi daha istifa mı edecek ? Şıktaşlı bu iddialar karşısında nasıl bir açıklama yapacak ?

Orkun Şıktaşlı AKP'den istifa mı ediyor ?
Manisa'da bugün ortaya atılan bu iddia kentte günün konusu oldu. Siyasi kulislerin yapıldığı tüm mekanlarda bugün bu istifa dedikodusu konuşuldu.Manisa Büyükşehir Belediyesinde AKP'den Belediye meclis üyesi olan İnşaat Mühendisi Orkun Şıktaş'lının bayramdan hemen önce partisinden istifa edeceği haberi Manisa'da bomba etkisi yarattı. Uzun süredir Büyükşehir meclisinde alınan  kararlarda AKP grubu ile bazı konularda fikir uyuşmazlığı çektiği iddia edilen Şıktaşlı ile birlikte 7 AKP'li meclis üyesinin daha AKP'den istifa ederek bağımsız üye kalacaklarına dair duyumlar AKP Manisa içinde de konuşuluyor.

Şıktaşlı'nın bu konuda bir açıklama yapması beklenirken,istifaların gerçekleşmemesi için AKP'de öne çıkan isimlerin Şıktaşlı ve diğer istifası cebinde olduğu söylenen üyelerle temas kurmak için girişim içinde olduğu söyleniyor.Şıktaşlı'nın muhtemelen çıkan bu iddialar ile ilgili Salı günü basın açıklaması yapması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 05:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER