Uyuşturucu Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uyuşturucu Madde Ticareti yapan Şahıslara Operasyon düzenledi.

Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonla ilgili yapılan açıklama şöyle ;

Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 1.5 gram Skunk maddesi ve 2 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu kapsamda S.Y. ve E.T.Ö. isimli şahıslar hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçundan tahkikat yapıldı.

Gerçekleşen Uyuşturucu Madde Ticaretinin hemen akabinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; S.Y. ve E.T.Ö. isimli şahıslara Uyuşturucu maddeyi satan C.D. isimli şahıs, tespit edilerek yakalandı. Yapılan yakalamada C.D. isimli şahsın üzerinde 1 adet satışa hazır fişeklenmiş halde 1.5 gram Skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 15 adet sentetik uyuşturucu hap ve şahsın ikametgahında yapılan aramalarda 70 cm boyunda 1 kök Hint Keneviri bitkisi ve esrar maddesi ayıklamakta kullanılan aparat ele geçirildi. C.D. isimli şahıs Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti suçundan 24/09/2019 günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Manisa Halkının huzur ve güvenliği için Manisa Polisi olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER