Vali Ahmet Deniz’in Vergi Haftası Mesajı

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası “Vergi Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 31. Vergi Haftası'nın kutlayacağız.

Manisa Son Haber
Vali Ahmet Deniz’in Vergi Haftası Mesajı

Vergi Haftası, toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve vatandaşlarımızda vergi vermenin alışkanlık haline gelmesi amacıyla önemli bir görevi yerine getirmektedir. Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerinden biridir. Devletin de bu vergilerden topladıklarıyla en iyi şekilde hizmet sunması, vatandaşlarına karşı yerine getirmesi gereken en önemli görevlerden biridir.

Vergi Haftası, ülkemizin kalkınması ve gelirlerinin adil bir şekilde dağıtılarak, kamu hizmetlerinin topluma daha etkin bir şekilde ulaştırılmasının ve gelecek nesillerimizin daha müreffeh bir ortamda yaşamasının, ödenen vergilerle sağlanacağı bilincinin toplumun her kesimine verilmesi açısından büyük önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Vergi Haftası dolayısıyla vergilerini tam ve zamanında ödeyen tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve bol kazançlar, Defterdarlık ve Vergi Dairesi bünyesinde büyük bir özveriyle görev yapan personelimize de başarılar diliyorum.

Ahmet DENİZ

Manisa Valisi

YORUM EKLE
YORUMLAR
YUSUF DAYSAL
YUSUF DAYSAL - 4 yıl Önce

Vergiyi urunlerimizden Alıyonuz tutun ekiyoz alıyonuz tarla isliyoz mozottan alıyonuz ama koylünun yoluna bakan yok yollar köpek yatgı gibi oldu

SIRADAKİ HABER