Büyük Anket Başlıyor! Demircililer ne diyor!

Büyük Anket Başlıyor! Demircililer ne diyor! Manisa Son Haber' de büyük anket başlıyor.

Büyük Anket Başlıyor! Demircililer ne diyor!

Halkın haber sitesi Manisa Son Haber yine halkın ne dediğini kamuoyuyla paylaşmak istiyor.
Bugüne kadar yaygın ve etkin haber ağı, takipçi ve okurlarının takdiriyle ulusal ve bölgesel anlamda saygın bir noktaya gelmeyi başaran haber sitemiz, yine hep yanında olduğu halkın düşüncesini ortaya çakırmak için, büyük anketi başlatıyor.

Bugüne kadar Manisa Son Haber gerçek haber sitesi kendi haber paneli  üzerinden gerçekleştirdiği anketlerle saygın, güvenilir, adil ve teknolojik olarak şişirme olması mümkün olmayan anketler ve sonuçlarıyla  gündem yarattı.

Yine halka gidiyoruz


Birileri kulislerde, birileri makam odalarının arka bölümlerinde bunu belirlemeye çalışırken, milli irade yani halk ne diyor. Yayın ilkelerimiz gereği biz hep halkın ne dediğine bakıp, saygı gösterdiğimiz için bu defa da aynı ilkeyle hareket edeceğiz.

Manisa Son Haber geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği yoklama isim çalışmasında, Demirci Belediye Başkanlığı için halkın kimleri önerdiğini sordu.

Demirci ilçesinde yaşayan, her kesimden, iş, tahsil, cinsiyet, yaş farklılıkları, gelir durumuna göre dağılımlar bile gözönünde tutularak  her kesimin fikrinin alındığı bu çalışmalar nihayet bitti.

Vatandaşa bu yoklama çalışmalarında biz isim vermedik, aksine isim istedik. 

Soru: Demirci'de Ak Parti'den kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz?

Verilen cevaplar isim olarak kayıtlarımıza geçirildi.
507 kişinin önerileri alındı ve tasnif edildi. 
Anketin yaygınlığı için vatandaşların verdiği isimler üzerinden en fazla önerilenleri sıraladık ve ilk 5 kişinin isimlerini anket sorusuna seçenek olarak koymaya karar verdik.
Sorunun içinde 1,2,3 olarak isimleri siz belirleyin diye bir de vatandaşa sıralama hakkı verdik.
Tasnif yapılırken de isimlerin en çok 1., 2, ve 3. sırada kaç kişi tarafından önerildiğini rakamsal olarak ortaya çıkardık.

Derecelendirmelere göre yeniden karma yaparak ilk beş ismi belirlemiş olduk.

ANKETE NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Anketimize katılmak için www.manisasonhaber.com adresinden anket sayfasında tercihlerin görülebileceği sayfaya ulaşılabilecek. TIKLA GÖR

ANKET GÜVENLİĞİ


Manisa Son Haber ülkemizde en yaygın kullanılan teknolojiye sahip bir site olarak  (TE BİLİŞİM MEDYA HİZMETLERİ ) anket güvenliği konusunda da siz değerli okurlarına güven ve garanti taahhüt eder.

Zira anket ve sistem güvenliği açısından en son teknoloji kullanılmaktadır.
Kimsenin isminin veya kullanıcı bilgilerinin tespit edilmesi mümkün değildir. Anket sayfasındaki yorum bölümüne okurlarımız isterlerse, kendi iradeleriyle yorum da yazabilirler.

ANKETE BİR KİŞİ KAÇ KERE KATILABİLECEK?

Bu sorunun cevabı sadece 1 kez.
Çünkü anket panelimizdeki güvenlik ve anketin adil bir şekilde gerçekleşmesi için telefon, pc, tablet vb. giriş cihazlarından sadece bir kez ankette tercih hakkı kullandırılacaktır. Şimdiden söyleyelim, trollerin ulaşamayacağı tek anket bu olacaktır. Güvenlik anlamında en son teknik ve internet medya güvenliği kullanılacak Manisa Son Haber'de bu ankete 1 kez oy kullandıktan sonra elindeki cihaz ile IP değişikliği yapılsa bile girilemeyecektir.
Okurlarımızın güvenine layık olabilmek için bu yeterliliği de sağlamış bulunmaktayız.

ANKET NE ZAMAN BAŞLIYOR


Anket sorusunun " Demirci'de Ak Parti'den kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz?" ve 5 ayrı isimin alfabetik ve soyadlarına göre 1-,2-,3-,4-,5- olarak sıralandığı ve isimlerinin hemen önünde tercih butonları olan bir görünürlülükle olacağı anketimiz 04 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 15.00'da başlayacak.

ANKET NE ZAMAN BİTECEK?


Anketimiz 11 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 23.59'da sonuçlanacak.

ANKET SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


 Manisa Son Haber'in " Demirci'de Ak Parti'den kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz?" sorulu ve seçenek olarak 5 kişinin verildiği anketimizin sonucu

12 Eylül 2023 Salı günü saat 14.30 'da Manisa Son Haber haber sitemizden siz değerli okurlarımızla paylaşılacak ve yayınlanacaktır.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SİTEMİZE BAĞLANARAK ANKETE KATILMAK İSTEYENLERE UYARI

Facebook ve Twitter adreslerimiz ve sitemizin imtiyaz sahibi Mustafa Temiz'in özel hesaplarını takip butonuna basarak takipçi olabilirsiniz.
Bazı Facebook sayfası kullanıcılarının Mustafa Temiz hesaplarında 5000 kişi sınırından dolayı arkadaşlık isteklerinin yerine getirilmediği şikayetlerine yanıtımız şudur. Arkadaş ekle kabul edilmiyor ise takip et butonuna basarak bu bağlantıyı sağlayabilir ayrıca ;
 
 https://www.facebook.com/manisasonhaber/

https://www.facebook.com/DemirciHTV/

https://www.facebook.com/demircihaberleri/

https://www.facebook.com/manisahaberleri45/

https://www.facebook.com/groups/457298128342377  (Facebook üzerinde Manisa Son Haber olarak arayıp ekleyiniz)

https://www.facebook.com/groups/993030387803131  (Facebook üzerinde Mustafa Temiz Haberleri olarak arayıp ekleyiniz)

https://twitter.com/MustafaaTemiz

bu sosyal medya hesaplarına linkleri tıklayıp bağlandıktan ve sayfa açıldıktan sonra ekle veya takip et butonlarına basarak, anketimize katılabilir, gelişmeleri takip edebilir, haberlerimizi okuyabilir ve etkinliklerimizden de haberdar olabilirsiniz.

ANKET BAŞLADIĞINDA TÜM OKURLARIMIZIN ANKETİMİZE MUTLAKA KATILARAK,  GÖRÜŞÜNÜ YANSITMASINI BEKLİYORUZ.
EMİN OLDUĞUMUZ BU ANKETİN DE DEMİRCİ İLÇESİNDE GÜNDEM YARATACAĞI VE HALKIN TEVECCÜH ETTİĞİ ADAY ÜZERİNDE AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN ÇALIŞMA YAPACAĞI KESİNDİR. ÇÜNKÜ HALKA KULAĞINI TIKAYAN HEP KAYBEDER.

ANKET SAYFAMIZI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.manisasonhaber.com/demircide-ak-partiden-kimi-belediye-baskan-adayi-olarak-gormek-istersiniz-anket,20.html


 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2023, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER