Cinayetin detayları ortaya çıktı! Husumetli ailelerin kavgasında 4 kişi ölmüş 1 kişi yaralanmıştı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bugün 4 kişinin ölümü 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ayrıntıları da ortaya çıktı.

Manisa Son Haber
Cinayetin detayları ortaya çıktı! Husumetli ailelerin kavgasında 4 kişi ölmüş 1 kişi yaralanmıştı

Salihli Sektör Gazetesinin haberi ve edinilen bilgilere göre Salihli İlçesi Eldelek Mahallesinde meydana gelen katliam gibi cinayetin sebebinin mera kavgası olduğu, her iki ailenin yaklaşık 7-8 yıldır birbirleriyle husumetli oldukları öğrenildi.
Bir ailenin merada manda, diğer aileninde küçük baş hayvan otlattıkları ve sürülerin bir araya gelmesi veya merayı paylaşım konusunda sürekli tartıştıkları da iddia ediliyor.
Mahalle sakinlerinin iddiaları arasında yine bugün kavga sırasında tüfekle vurularak öldürülen ve geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren yeni infaz yasası düzenlemesiyle cezaevinden yaklaşık bir hafta önce cezaevinden tahliye edilen 41 yaşındaki Hasan Mısırlı'nın aynı aileye ait bir deponun kundaklanarak yaktığı  şüphesiyle kavgaları da yıllardır biliniyor.

OLAY NASIL GELİŞTİ?


Yıllardır husumetli olan aile bugün yeniden arazide karşılaştıklarında  tartıştı. Bu sırada cezaevinden infaz yasasından yararlanarak serbest kalan Hasan Mısırlı tartışma büyüyünce yanında taşıdığı bıçakla 41 yaşındaki Bekir K.'yı yaraladı. Yanındaki kardeşi bıçak darbesiyle yaralanınca, 4 kişinin cinayet şüphelisi olan 57 yaşındaki Galip K.'da kendilerine bıçakla saldıran Hasan Mısırlı, 64 yaşındaki Halime Mısırlı, 40 yaşındaki Halil ibrahim Mısırlı, ve 63 yaşındaki Halil Mısırlı'ya av tüfeğiyle ateş etti. Tüfekle ateş edilerek vurulan 4 kişi olay yerinde can verdi.


Olaydan hemen sonra olay mahalline intikal eden Jandarma ekipleri Eldelek Mahallesinde geniş güvenlik tedbirleri aldı.
Kavganın çıktığı sırada ölenlerden ve cezaevinden yeni çıkan Hasan Mısırlı'nın bıçak darbesiyle hafif yaralanan Bekir K. ile tüfeği ataşlediği iddia edilen Galip K. olayda kullanılan tüfekle birlikte kısa sürede yakalandı.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından öldürülen 4 kişinin cenazesi Manisa Büyükşehir Belediyesine ait araçlarla Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yapılacak otopsiden sonra 4 kişinin cenazesinin Eldelek Mahalle mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER