Feci kazanın detayları ortaya çıktı

Manisa’nın Salihli ve Demirci ilçeleri arasındaki karayolunun Adala Mahallesi yakınlarındaki Bezirgân Düzlüğü denilen mevkide 40 AAF 250 plakalı Mehmet Gök’ün kullandığı bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü, 45 LE 989 plakalı Ahmet Yuca’nın kullandığı minibüs, 48 ABL plakalı Yunus Emre Kalya isimli sürücünün kullandığı otomobil, zincirleme kazaya karışarak birbirleriyle çarpıştı.

Feci kazanın detayları ortaya çıktı

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen minibüsün sürücüsü Ahmet Yuca ile birlikte minibüste yolcu olarak bulunan Rahim Aydın, Çınar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar ve Şeref Öktem isimli şahıslar olay yerinde feci şekilde can verdi.

Otomobil sürücüsü Yunus Emre Kalya ile birlikte yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan 20 kişi de yaralandı.

DEMİRCİ-SALİHLİ YOLU 2 SAAT TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza sonrasında Demirci-Salihli Karayolu yaklaşık 2 saat boyunca Jandarma tarafından trafiğe kapatıldı.

Kaza mahalline çevre ilçelerden ve Salihli’den intikal eden ambulanslarla yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

SALİHLİ KAYMAKAMI OLAY YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Kazanın hemen ardından Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Emniyet Müdürü Sayım Başaran ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz kaza mahalline gelerek, incelemelerde bulunup, çalışmaları denetleyip, ilgililerden bilgi aldılar.

MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ YARALILARI SALİHLİ’DE ZİYARET ETTİ

Manisa Valisi yaşanan feci kazanın ardından Salihli’ye gelerek yaralıları ziyaret ederek, kazayla ilgili bilgiler aldı. Yanında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can ve Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’le birlikte yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KAZADA CAN VERENLER İNŞAAT İŞÇİLERİYDİ

Kazada Otobüsle çarpışan minibüste bulunan ve olay yerinde feci şekilde can veren 6 kişinin Salihli ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesinde halen devam eden bir çiftlik inşaatında işçi olarak çalıştıkları, iş paydosundan sonra Salihli’ye dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Kazada can veren Ahmet Yuca, Rahim Aydın, Erol Kilit, Çınar Baysak, Şeref Öktem ve Mehmet Yanar’ın yapılan otopsi işlemlerinin ardından bugün toprağa verilmeleri bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 04:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER