Başkan, Vatandaşların Sorunlarını Telefonla Dinledi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamadığı için Belediyeye gelemeyen vatandaşların talep ve önerilerini telefonla dinledi.

Manisa Son Haber
Başkan, Vatandaşların Sorunlarını Telefonla Dinledi

Belediyenin kurumsal telefon hattına gelen aramaları bizzat kendisi açan Başkan Bilgin, 3 saat boyunca vatandaşların sorunlarını telefonla dinledi ve not aldı.

Bu süre zarfında kendisini arayan 30'a yakın vatandaşın taleplerini tek tek not alan Başkan Bilgin, aldığı notları Belediyedeki ilgili Birim Müdürlerine ulaştırarak kendisine iletilen taleplerin incelenip yerine getirilmesi için talimat verdi.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'ün gölgesi altında kamu hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bu doğrultuda hastalığın yayılmasının önlenmesi için evlerinden çıkmamaları önerilen vatandaşların Belediyeye gelemediğini ve sorunlarını dile getiremediklerini belirten Bilgin, "Bizlerde böyle bir yola başvurduk. Vatandaşlarımızın taleplerini telefondan almaya karar verdik. Salgın süresi boyunca belirli günlerde bu uygulamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek ve çözüm üreteceğiz. Bu sayede halkımızla aramızdaki bağı koparmamış olacağız."

Uygulamadan memnun kala vatandaşlar, Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER