Koronavirüse Karşı Belediye-Çiftçi Dayanışması

Manisa'nın Saruhanlı İlçesinde, Koronavirüs (Covit 19) tedbirleri kapsamında İlçe Belediyesi ve çiftçilerin dayanışması ile kamuya açık alanlar traktörlere takılan ilaçlama makineleri ile dezenfekte edildi.

Saruhanlı Belediyesi tarafından, "Saruhanlı Hepimizin" adı altında başlatılan kampanya kapsamında Koronavirüse karşı sürdürülen dezenfekte çalışmalarına çiftçilerde destek verdi.

İlçede 150'nin üzerinde çiftçi, traktör ve ilaçlama makineleri ile Belediye binası önünde toplandı. Belediye görevlileri tarafından verilen dezenfektanları ilaçlama makinelerine koyan çiftçiler, ilçedeki sokak, park, bahçe ve meydan gibi kamuya açık alanları gönüllü olarak dezenfekte etti.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm dünyada salgına dönüşen ve binlerce can kaybına yol açan virüse karşı örnek bir dayanışmaya imza attıklarını kaydetti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kendi imkanlarıyla yaklaşık bir aydır ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini, bu çalışmalara çiftçilerin de destek vermek istediklerini öğrenince memnun olduklarını dile getiren Bilgin, şunları söyledi;

"Bugün güzel bir dayanışma örneği sergileyerek ilçemizi dezenfekte ettik. Biz Belediye olarak dezenfektan ürünlerini karşıladık, çiftçilerimiz ise traktör ve ilaçlama makineleri ile destek verdi. İnşallah bu günlerde geçecek, bu süre zarfında verdiğimiz mücadele ve dayanışma baki kalacak. İnşallah bu virüs salgınını hep birlikte atlatacak yine güzel günlere kavuşacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER