Akşener "Tamam" dedi, Tufan Akan’dan yerel seçimler öncesi beklenen hamle geldi

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya geldi. Genel Başkan Akşener ile görüşmelerini tamamlayan Başkan Akan, önümüzdeki hafta Yunusemre Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayacak.

Akşener "Tamam" dedi,  Tufan Akan’dan yerel seçimler öncesi beklenen hamle geldi

5 yıllık görev süresi boyunca sahada yaptığı çalışmalarla isminden başarıyla söz edilen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’dan yerel seçimler öncesi beklenen hamle geldi.

SİYASET KULİSLERİNİ HAREKETLENDİREN GÖRÜŞME

Başkan Akan, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve İl Başkanı Ali Zafer İksir ile birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Akşener’e teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren İYİ Partili Akan, yerel seçim süreciyle ilgili de sürdürülen hazırlıkları anlattı. 

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın görüşme sonrası verdiği fotoğraf siyaset kulislerini hareketlendirdi.

İYİ PARTİLİ AKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 27 Eylül’de Yunusemre Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak.

Aday adaylığı duyuru programına ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2023, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER