CHP Manisa'da toplu istifa meğer bir taktikmiş

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa il yönetiminden 14 kişinin aynı anda istifası ile yönetimin düşmesi ilk duyulduğunda şaşkınlık yaratırken, istifaların bir taktik istifa olduğu da ortaya çıktı. Mustafa Ada başkanlığındaki yönetimin uzun süredir kendi içinde çektiği uyuşmazlık CHP Genel Merkezinin müdahalesi ile giderilirken, bir önceki yönetimde performansı düşük ve uyumsuzluk çekilen bazı yönetim kurulu üyeleri de yapılan bu taktiksel istifa ile dışarıda kalmış oldular.

CHP Manisa'da toplu istifa meğer bir taktikmiş
 Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, yönetiminden 14 kişinin istifa etmesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 1 Kasım seçimlerinde daha iyi sonuçlar alabilmek için böyle bir çalışma yaptıklarını anlatan Ada, “Yönetimdeki bazı arkadaşlar yeterli olamıyordu.” dedi. Öte yandan, CHP’nin yeni yönetim listesi de açıklandı.   Geçtiğimiz gün CHP İl Başkanı Mustafa Ada yönetimindeki 14 kişi partiden istifa etmiş ve il yönetimi düşmüştü. Ardından bugün sabah saatlerinde CHP Genel Merkezi’nden gelen açıklamayla Mustafa Ada başkanlığında yeni bir yönetim göreve getirildi.



1 KASIM SEÇİMLERİNDE PERFORMANSI ARTIRMAK GEREKİYORDU

14 kişinin istifa etmesinin 1 Kasım seçimleriyle ilgili olduğunu söyleyen CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, “Bu 1 Kasım seçimlerine yönelik yapılmış bir çalışma. Seçim başarısının arttırılması için 14 kişi yönetimden istifa etti ve il yönetimi düşürüldü. Bugün saat 10:30 itibariyle yönetimimiz yeniden göreve getirildi. İçerisinde yeni arkadaşlarımız var. Her şey, CHP’nin seçimlerde Manisa’dan 1. parti olarak çıkması için yapıldı.” dedi.



PARTİYE YETERLİ ZAMAN AYIRMIYORLARDI

Yeni yönetimden çıkarılan kişilerin seçim dönemi için verimli olmayacağını ifade eden İl Başkanı Mustafa Ada, “Bazı arkadaşlar yeterli olamıyordu. Seçim dönemi için uygun değillerdi. Biz bunu seçim başarısı için yaptık. Zaten bir bölümü partiye, çalışmalara ya da toplantılara gelmiyordu.” diye konuştu.



İŞTE CHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

CHP’nin yeni yönetimi şöyle; Mustafa Ada-Başkan Ayşe Uncu  Fatma Ayhan Nuray Doğan Serpil Yeşilyurt Sevgi Başakyeşil Müzeyyen Sağlam Demirhan Gözuçan Osman Çamcı Süleyman Özcan Cemal Dağlı Bulut Yüksel Hakan Şimşek Muzaffer Uyar Metin Çetin Bülent İçin  Mete Özgürün Halil Kırbaş Nail Çelik Yunus Arginer Umut Yenigün Hülya Yıldırım Destan Bulgay Mert Alp Ozan Camlıgil


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER