Hüseyin Akkurt istifasındaki gerçekleri açıkladı

O son 24 saattir Manisa’da gündeme düşen adam oldu. Manisa Büyükşehir Meclisinin AKP’li meclis üyesi Hüseyin Akkurt sadece Manisa Son Haber’e konuştu. Demirci ilçesinin renkli siyasi kişiliklerinden Hüseyin Akkurt bir önceki mahalli seçimlerde MHP’den AKP’ye geçerek kendinden söz ettirmişti.

Hüseyin Akkurt istifasındaki gerçekleri açıkladı
 Bir önceki seçimlerde olduğu gibi yine 1. Sıradan ama bu kez AKP’den Demirci Belediye Meclisine ve Büyükşehir yasasının geçerli olması ile birlikte Büyükşehir Meclis üyeliğine de seçilen Akkurt 21 aylık AKP macerasını da 16.Kasım.2015 günü yapılan Büyükşehir Meclis toplantısında bitirdi.

İstifasının duyulmasının hemen ardından bir anda Manisa medyasında ilgi odağı olan Akkurt meclis toplantısının hemen ardından Manisalı basın mensuplarının demeç taleplerine karşılık vermeyerek dün gece Manisa’dan ayrılmıştı.

Bugün Demirci ilçesinde ofisinin kapılarını yalnızca Manisa Son Haber genel yayın yönetmeni Mustafa Temiz’e açan Akkurt yaptığı açıklamalarla yine ilgi odağı olmaya devam edecek.

İstifasının arkasında yatan tüm gerçekleri açıklayan Akkurt sorduğumuz tüm sorulara da gayet şeffaflıkla ve içtenlikle yanıt verdi.

Genel seçimlerde partisinin Türkiye genelinde yüzde 50 oy almasına, Demirci ilçesinde yine partisinin aldığı oy oranı ile 17 ilçe içinde Manisa’da birinci olmasına rağmen, Büyükşehir Belediye Meclisindeki Plan Bütçe Komisyonu üyeliğinin düşeceğini de bile bile niçin AKP’den istifa ettiğini açıklayan Akkurt açıklamalarıyla yine Manisa kamuoyunda gündeme oturacak.

21 aylık AKP macerasında yerel seçimlerin hemen ardından hem Demirci Belediyesinde hem de Büyükşehir meclisinde yaşadıklarını, plan bütçe komisyonu üyesi iken yaşadığı tüm gerçekleri Manisa Son Haber’e açıklayan Akkurt Manisa’lılara mesajını da yine bu haberimiz ile verecek.

İstifasının ardından meclis üyelikleri devam eden ve bağımsız kalacağını açıklayan Akkurt’un parti rozeti olmadan da meclis çalışmalarında yapmak istediği hedefler yanı sıra, 21 aylık AKP günlerinde yaşadığı tüm olumsuzlukları da bu haberde açıkladı.

Hüseyin Akkurt’un yalnızca Manisa Son Haber’e yaptığı açıklamaları çok yakında yayınlayacağız.

Bizi izlemeye devam ediniz.



 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER