İyi Parti’de Bir Avukat İlçe Başkanı Daha Göreve Getirldi

Manisa ilçelerinde teşkilatlanmasını sürdüren İYİ Parti’de kadın ve hukukçu başkanlar dikkat çekiyor.

İyi Parti’de Bir Avukat İlçe Başkanı Daha Göreve Getirldi

 Manisa ilçelerinde teşkilatlanmasını sürdüren İYİ Parti’de kadın ve hukukçu başkanlar dikkat çekiyor.

İYİ Parti’de dün yapılan Şehzadeler İlçe Başkanlığı atamasının ardından bugün de Yunusemre İlçe Başkanlığı ataması gerçekleştrildi. Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı getirildi.

İYİ Parti’nin uzun süredir beklenen merkez ilçe atamalarından Yunusemre İlçe başkanı belli oldu. Dün Şehzadeler İlçe Başkanlığı görevine getirilen tanınmış avukatlardan Güldane Dörtbudak’ın ardından bugün de Yunusemre İlçe Başkanlığı görevine yine avukat bir isim olan Filiz Tuğçe Ayrancı getirildi. Böylelikle İYİ Parti’de Turgutlu, Şehzadeler, Gördes ve Yunusemre ilçeleri olmak üzere kadın başkan sayısı 4’e çıkmış oldu.

İl Başklanlığı binasında düzenlenen rozet takdiminin ardından açıklama yapan İl Başkanı Tamer Akkal, “ Bildiğiniz üzere dün Şehzadeler ilçe başkanımızı açıklamıştık. Bugün de Yunusemre ilçe başkanlığı için Filiz hanımın atama işlemini gerçekleştirdik. Partimiz bünyesinde kadın avukat olarak toplamda 3 ilçe başkanımız olmuş oldu. Yunusemre ilçemiz büyük bir merkez ilçe. Bu ilçemizi mesleğinde başarılı bir isim olan avukat Tuğçe hanıma emanet ettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Filiz Tuğçe Ayrancı kimdir?

1991 Ankara doğumlu olan Ayrancı, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup Manisa ve İzmir’de 3 yıldır avukatlık yapmaktadır. Ayrancı ayrıca Tema Vakfı Yunusemre İlçe Sorumlusu, MAGİDER Kadın Kolları üyesi ve Tüketici Hakem Üyesi Heyeti görevlerini yürütmektedir.


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER