Manisa bunu konuşuyor Atom Karınca yeniden aday mı ?

24 Haziran seçimleri için heyecan her geçen gün artıyor. Siyasi partilerde de aday çalışmaları için yoğun kulisler ve çalışmalar sürüyor.

Manisa  bunu konuşuyor Atom Karınca yeniden aday mı ?
24 Haziran seçimleri için heyecan her geçen gün artıyor. Siyasi partilerde de aday çalışmaları için yoğun kulisler ve çalışmalar sürüyor.
C
umhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin aynı gün yapılacak olması siyasetin her cephesinde yoğun temaslar ve belli isimler arasında trafiklerin yaşanmasına da sebep oluyor.

Manisa’da erken seçim kararının ardından partiler tanınmamış adayların yanı sıra özellikle bir önceki seçimlerde aday olmuş ve halkın tanıdığı isimler üzerinde duruyor.

ATOM KARINCA YENİDEN ADAY OLACAK MI?
2015 seçimlerinin Manisa’da en tanınmış siyasiler arasında bulunan ve MHP’den milletvekili adayı da olan ve renkli kişiliğiyle de bilinen Hasan Eryılmaz üzerinde de temasların olduğu kulislerde konuşuluyor.
Enerjik yapısı ve adrenalini yükselten konuşmalarıyla herkesin sevgilisi olan ve “Atom Karınca” lakabını sevenlerinden alan Eryılmaz cephesinde de hareketli günler yaşanıyor.


Seçim kampanyasındaki performansı ve yürüttüğü kendine özgü seçim kampanyasıyla halkın zihninde ve büyük küçük herkesin aklında kalan konuşmalarıyla vatandaşların yüzünü gülümseten aday olarak bilinen Eryılmaz ile çeşitli partilerden bazı üst düzey partililerin kendisini milletvekili adayı yapmak için temasa geçtikleri Manisa ‘da siyasi nabızın ölçüldüğü yerlerde konuşulmaya devam ediyor.
Sessizliğini koruyan Eryılmaz’ın yapılan bu temasların sonunda yeniden siyasete dönüp dönmeyeceği ve dönerse hangi partiden aday olacağı ise büyük bir merak konusu.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Eryılmaz’ın siyasete dönüp dönmeyeceğinin ve aday olursa hangi partiden aday olacağı kısa zamanda ortaya çıkacağını söyleyen kendisine yakın güvenilir kaynaklar, Eryılmaz’ın son anda bir sürpriz yapabileceğinin de altını çiziyorlar.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER