Saadet Partisi Demirci ilçe Başkanı Kadir Kalan " Zalime korku, mazluma umut olduk"

Geçtiğimiz Pazar Günü Saadet Partisi Genel Merkezince düzenlenen Büyük Kudüs İstanbul mitingi Yenikapı meydanında gerçekleşti. Mitinge katılan Saadet Partisi Demirci İlçe Teşkilatı adına başkan Kadir Kalan Manisa Son Haber’e bir açıklama yaptı. Açıklamasında tüm dünyanın gözünün bu mitingte olduğunu belirten Kalan zalime korku mazluma umut olduk dedi.

Saadet Partisi Demirci ilçe Başkanı Kadir Kalan
 Geçtiğimiz Pazar Günü Saadet Partisi Genel Merkezince düzenlenen Büyük Kudüs İstanbul mitingi Yenikapı meydanında gerçekleşti. Mitinge katılan Saadet Partisi Demirci İlçe Teşkilatı adına başkan Kadir Kalan Manisa Son Haber’e bir açıklama yaptı. Açıklamasında tüm dünyanın gözünün bu mitingte olduğunu belirten Kalan zalime korku mazluma umut olduk dedi.
Kalan açıklamasını şöyle sürdürdü “Saadet Partimizin İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ve çok sayıda STK ’nında destek verdiği Büyük Kudüs Mitingine Demirci İlçe Teşkilatı Olarak 30 a yakın kişi ile katıldık. Türkiye’nin dört bir köşesinden yüz binlerin bir araya geldiği mitingde Saadet Partimizin bayrağı kullanılmadı. Filistin bayrağı ve Türk bayrağı kullanıldı. İslam ümmetinin kalbi 30 ağustos Pazar günü İstanbul’da attı. ‘’Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez’’ .Düsturuyla yola çıkan Saadet Partisinin ‘’İsrail yalnız güçten anlar ’’.Çağrısına kulak veren ve ilk kıblesi Mescid-i Aksaya sahip çıkmak için Anadolu’nun ve İstanbul’un dört bir yanından Yenikapı’ya akın eden yüz binler kıyama durup zalim İsrail’e net bir mesaj verdi. Biz ümmet bilinciyle hareket edip bir olduğumuz müddetçe asla emellerine ulaşamayacaksın ey Siyonizm! . Mitingde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , ’’Kudüs sadece bir şehir bir mekân mukaddes bir belde değil ulvi bir dava ve vazgeçilmez bir sevdadır’’ dedi. Anadolu’nun ve İstanbul’un dört bir yanından gelip ilk kıblesine sahip çıkan inanmış yürekler, zalime korku salıp mazluma umut oldu.



Filistin’in Gözü Yenikapı’da
Büyük Kudüs mitinginde yaptığı konuşmasına Mehmet Akif’in ‘’zulmü alkışlayamam’’ şiiri ile başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ‘’Muhterem kardeşlerim, inanıyorum ki bugün Gazze’nin, batı Şeria’nın, Ramallah’ın, Mahmut Abbas’ın gözü yüreği bu meydanında. Mescid-i Aksa’ya Siyonist çizmesi girmesin diye mücadele ederken şehit olan kardeşinin cenazesini defnettikten sonra, üstünün başının kanıyla şehit olma nöbetine koşan koca yürekli mücahit ve mücahide’lerin gözü burada. Haktan ve hakikatten yana olanların, ufukta bir umut ışığı arayanların gözü bu meydanda. İnanıyorum ki bu meydana baktıkça yürekleri ferahlıyor. İyi ki Türkiye var iyi ki İstanbul var iyi ki bizleri unutmayan kardeşlerimiz var diye heyecanlanıyor, gözyaşı döküyorlar.


Çünkü bu meydanda, ‘’ Filistin işgal altındayken ben nasıl uyuyabilirim’’ diyen Selahattin-i Eyyübi’nin torunları var. ‘’200 bin kişilik Bizans ordusu bize yaklaşıyor ‘’ denildiğinde, 20 bin kişilik ordusuna bakıp , ‘’ biz onlara yaklaşıyoruz’’ diyen Alparslan’ın torunları var. ‘’ İman varsa imkânda vardır’’ diyen Necmettin Erbakan’ın talebeleri var. Diyerek katılımcılara teşekkürlerini iletti. Kudüs İslam birliğine giden yolun Mihenk Taşıdır. Biz, zalimlerin zulmünü ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. Küresel kuşatmaya küresel direniş istiyoruz. Bu ancak İslam birliğiyle mümkündür. Tarihi hakikatler göstermektedir ki, Kudüs’e hakim olan yeryüzüne hakim olmuştur. Kudüs’e zulüm getiren yeryüzünü kana bulamış; barış ve huzuru getiren yeryüzünde hakkı ve adaleti makul kılmıştır’’ dedi. Saadet Partisi olarak zulümlerin kalktığı İslam birliğinin kurulduğu, yeni bir dünyanın kurulduğu günleri Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Çok değerli hemşerilerimize sevgi saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.  





Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER