Tanju Balatlı suskunluğunu bozdu

Sosyal Medya'da Başkentçi rumuzlu kullanıcının yaptığı bir paylaşım Manisa 'da 2 gündür gündem oldu. Başkentçi isimli twitter kullanıcısı 2 gündür sürekli yaptığı paylaşımlarla Manisa ve bazı ilçelerdeki MHP yöneticilerinin görevden alınacaklarını yazıyor. Söylentilerin ayyuka çıktığı ve hatta bazı internet haber gazetelerinin belge ,evrak olmadan sadece bir sosyal medya kullanıcısının adıyla verdikleri haberlerle bu yönetimlerin fişini bile çekmiş görünüyor.

Tanju Balatlı suskunluğunu bozdu
 Sosyal Medya'da Başkentçi rumuzlu kullanıcının yaptığı bir paylaşım Manisa 'da 2 gündür gündem oldu. Başkentçi isimli twitter kullanıcısı 2 gündür sürekli yaptığı paylaşımlarla Manisa ve bazı  ilçelerdeki MHP yöneticilerinin görevden alınacaklarını yazıyor. Söylentilerin ayyuka çıktığı ve hatta bazı internet haber gazetelerinin belge, evrak olmadan sadece bir sosyal medya kullanıcısının adıyla verdikleri haberlerle bu yönetimlerin fişini bile çekmiş görünüyor.

MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, görevden alındığı iddialarına karşın sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklama yaptı. Balatlı, eline ulaşan herhangi bir tebligat olmadığını kaydetti. Twitter fenomeni Başkentçi dün MHP Manisa İl Teşkilatı’nın Genel Merkez tarafından görevden alındığını iddia etmişti. MHP’li Balatlı bugün sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklama yaptı. “BAZILARI BUNA ÇOK ÜZÜLECEK!” Balatlı, görevden alındığına dair kendisine herhangi bir tebligat ulaşmadığını aktardı. Tanju Balatlı, “Değerli dava arkadaşlarım. Başkentçi diye AK Parti haberleri yapılan bir siteden 5 ilin görevden alındığı, Manisa’nın da bunların arasında olduğu yazılmıştır. Daha sonra Manisa’ya Genel Başkanımızın emriyle geldiğini söyleyip ilçe başkanlarıyla görüşen Genel Başkanımızın akrabası sayın Mesut Fettahoğlu sitesinde ‘arınıyoruz’ diye paylaşım yapmış, konuyu herkes burdan öğrenmiştir. Tarafıma Genel Merkez tarafından böyle bir evrak, faks ulaşmamıştır. Bazıları buna çok üzülecek ama doğrusu budur.” ifadelerini kullandı.




Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER