Yunusemre'de itiraz görüşülüyor

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde seçim sonuçlarına İYİ Parti tarafından yapılan itiraz değerlendirmeye alındı. Hakimin kararını yarın açıklaması bekleniyor.

Yunusemre'de itiraz görüşülüyor

Yunusemre ilçesinde seçim belirsizliği sürüyor. Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Çilek, bugün İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığının yapmış olduğu itiraz ile ilgili olarak yarın sabah karar verileceğini söyledi.  İlçe Seçim Kurulunun kararı kabul yönünde olursa İYİ Parti'nin yapmış olduğu itiraz dilekçesinde yer alan sandıklar yeniden sayılacak.  İlçe Seçim Kurulu itirazı reddederse İYİ Parti İlçe Başkanlığı konuyu İl Seçim Kurulu'na götürecek. Buradan da ret kararı çıkarsa bu kez YSK'ya itirazda bulunulacak.  

ADLİYEDEN ÇIKARILDILAR

Bugün adliye binası önünde AK Partililerle İYİ Partililer arasında yaşanan gerginlik üzerine İlçe Seçim Kurulu Başkanı, bina içindeki partililerin de dışarı çıkmasını istedi.  İlçe Seçim Kurulu'nda görüşmeler sürerken Parti İlçe başkanları ve avukatlar bina içinde görüşmeyi takip ediyor. Partililer ise Adliye dışında farklı bölümlerde kararı bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 22:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER