Demirci’de Şampiyon Mete Özkan oldu

Türkiye Tenis Federasyonu Manisa İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 8-9-10 yaş grubu tenis turnuvası müsabakaları Demirci’de yapıldı.

Manisa Son Haber
Demirci’de Şampiyon Mete Özkan oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç raketi Mete Özkan, Demirci’de gerçekleştirilen 8-9-10 Yaş Grubu turnuvasında şampiyon oldu.

Demirci Akıncıları Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Demirci Kaymakamlığı tarafından desteklenen turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor tenisçisi Mete Özkan, rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Sporcumuz Mete Özkan’ın ardından turnuvayı Arda Ertuğ ikinci, Cengiz Solak da üçüncü olarak tamamladı. Organizasyon hakkında bilgi veren Antrenörümüz Erdehan Karataş, “Sporcumuz Mete Özkan, turnuvada iki rakibini de yenerek şampiyon oldu.

İlk maçta karşılaştığı Arda Ertuğ’u 4-1 ve 4-2’lik skorlarla, ikinci maçında Cengiz Solak’ı da 4-2 ve 4-0’lık skorlarla mağlup etti. Kulübümüz ve sporcumuz için güzel bir başlangıç oldu. Mutluyuz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar da, Tenis Federasyonu Manisa İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan organizasyonda alınan başarılı sonuçtan ötürü tenisçimiz Mete Özkan ve antrenörümüz Erdehan Karataş’ı tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER