Demircili Minik Tarzan'lar Muhteşem Başladı!

Gelecek yıl TFF 1 .ligde mücadele edecek olan Manisa FK Demirci'ye futbol okulu açtı.

Manisa Son Haber
Demircili Minik Tarzan'lar Muhteşem Başladı!

‌Demirci ilçesinde 2 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlayan Manisa FK Demirci futbol okulu anlamlı etkinliklerle açıldı.
İlk olarak Manisa'nın tanınmış çevrecisi Ahmeddin Carlak ( nam-ı diğer Manisa Tarzanı) anlatılarak hayatından kesitler sunuldu.
Bu sunumun ardından futbol öğrencilerine çevre bilincini aşılamak, topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve çevre bilincini aşılamak amacıyla fidan dikimi etkinliği yapıldı. 


Etkinliğin ardından okulun ilk gününde öğrenciler  sahaya dönerek eğitsel oyunlar oynayarak eğlendiler.
‌Etkinliklerin devamında futbol okullarının ilk gününde mutlaka yapılan geleneksel özel maç başladı. Futbol Okulu'nun ilk golünü atan öğrenciye ödül olarak kulüp çantası hediye edileceği esnada yaşanan centilmenlik, yardımlaşma ve fair play görüntüsü hafızalara kazındı.
Geleneksel ilk açılış maçında, ilk golü atan Yasir Ege Mazılı, ilk golü atarak kazandığı çantasını ikinci golü atan arkadaşı Emir Çiftçi' ye hediye etti.


‌Manisa FK Demirci Şube sorumlusu Hüseyin Arslan ise açılış konuşmasında" Manisa'mızın değerlerini tanıtmak, çevre bilinci oluşturmak ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek amacıyla fidan dikimi etkinliği yaptık, bu faaliyetimizin diğer kulüp futbol okullarımızda da örnek oluşturmasını ve yeni açılacak olan futbol okullarında bu uygulamanın sürdürülmesine  devam edilirse çok memnun olacağız" Dedi. 


Futbol okullarinda sadece futbolu değil hayatı öğretmek istediklerini belirten Arslan,  iyi vatandaş, iyi sporcu, iyi futbolcu hedefi doğrultusunda çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Manisa Son Haber- HABER MERKEZİ
 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER