Başkan Akın’a Sıcak Karşılama

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, karış karış gezdiği mahallelerde bu kez Çepnidere Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne Çepnidere ziyaretiyle başlayan Başkan Akın, mahallenin ihtiyaçları noktasında muhtar ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Akın’a Sıcak Karşılama

Çepnidere Mahallesi ziyaretinde Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser ile Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger eşlik etti. Ziyaretinde çiçeklerle karşılanan Başkan Akın, mahalleli çocuklarla sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi. Çepnidere Mahallesi Muhtarı İnan Girgin, eski muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akın, mahallenin sorunlarını, yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Sorunları yerinde inceleme fırsatı da bulan Başkan Akın, acil sorunlara kalıcı hizmet yapmanın çabasında olduklarının altını çizerek, Çepnidere'nin tüm sorunlarını el ele vererek çözeceklerini ifade etti. Muhtar Girgin ve mahalleliler, sabahın erken saatinde kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçların karşılanması noktasındaki ilgilerinden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.

Belediye Ekipleri Şehrin Dört Bir Yanında

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın talimatlarıyla şehrin dört bir yanında çeşitli çalışmalara imza atan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Avşar Mahallesi’nden Sinirli’ye, Musalar Yeniköy’den Sarıbey Mahallesi’ne dek farklı mahallelerde farklı çalışmalar yürüten ekipler sorunları bir bir çözüme kavuşturuyor.

Turgutlu merkezi ve kırsalını ayırmadan şehrin dört bir yanında çalışan Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği çalışmalarla şehre rahat bir nefes aldırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Avşar Mahallesi’ne yapılacak olan sağlık ocağının zemin düzenleme çalışması gerçekleştirilirken, Sinirli Mahallesi’nde ise dere ıslah çalışması yapıldı. Park Bahçeler Müdürlüğü boya atölyesi ekipleri tarafından Ayvacık Mahalle Muhtarlığı’nın korkuluklarında tadilat ve boya çalışması yürütülürken, Musalar Yeniköy Mahallesi’ne yeni çocuk oyun gurubu hazırlığı, Sarıbey ile İzzettin Mahallesi’nin köprü demirlerinde boyama çalışması yapıldı. Mahalle muhtarlarının takdirle karşıladığı çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Başkan Akın’dan Yılmazlar Mahallesi’ne Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yılmazlar Mahallesi’ni ziyaret ederek Alankuyu Kahveleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarı Halil Turhan ve mahalle sakinlerince ağırlanan Başkan Akın, mahallenin ihtiyaçları noktasında mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunarak, söz verdiği çalışmaları yerine getireceğini vurguladı.

Her gün farklı bir mahallede güne başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, bu kez Yılmazlar Mahallesi’ni ziyaret ederek, Yılmazlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle muhtarı Halil Turhan ve vatandaşlarca Alankuyu Kahveleri’nde sabah kahvaltısı yapan Başkan Akın’a Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser de eşlik etti. 2019 Yerel Seçimleri sonucunda Yılmazlar Mahallesi Muhtarlığı görevine başlayan Halil Turhan’a başarılar dileyen Başkan Akın, “Her gün farklı bir mahallemizde halkımızla bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizler gibi şehrimizin dört bir yanında sıcak ve içten karşılamalarla ağırlanıyoruz. Şehrimizi hep birlikte yönetme sözü verdiğimiz vatandaşlarımızla ve elbette ki mahallelinin sesi olan muhtarlarımızla seçim sonrasındaki güzel diyaloglarımız şehrimize güzel hizmetler olarak yansıyacak. Yılmazlar Mahallemiz’in de ihtiyaçları var. Bunları tespit ediyoruz. En kısa sürede de eksiklikleri tamamlayarak, daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız. Bu anlamda bugün bizlere sofrasını açan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tiyatro Emekçilerine Başkan Akın’dan Sahnede Sürpriz

Turgutlu Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sahnelediği ‘9 Canlı’ adlı yetişkin tiyatro oyunuyla büyük alkış aldı. Şehir Tiyatrosu’nun kuruluşunun 8. yılı ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bir arada kutlandığı tiyatro sahnesinde genel sanat yönetmeni Alpay Erdoğmuş ve oyun ekibini pasta keserek kutlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Bugün çifte kutlamayla bir aradayız. Şehir Tiyatromuz bizim gözbebeğimiz. Her yıl üzerine katarak tiyatro severlerin karşısına çıkan emekçi tiyatro sanatçılarımızı gönülden kutluyorum” dedi.

Tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan 9 Canlı adlı tiyatro oyunu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Konferans Salonu’nda sahnelendi. Oyunu Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, ailesi ve meclis üyeleriyle birlikte izledi. Oyun öncesi kitap bağışı yaparak bilet alan Başkan Akın, kahkaha dolu oyun sonunda oyuncuları ayakta alkışladı. Tayfun Türkili’nin yazdığı, Genel Sanat Yönetmeni Alpay Erdoğmuş’un yönettiği oyunu tiyatro severlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akın, ekibe pasta sürprizinde bulundu. Erdoğmuş ve ekibi tek tek kutlayan Başkan Akın, “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü böylesi güzel bir oyunla taçlandırdık. Tiyatro emekçilerimizi gönülden kutluyorum. Diğer yandan ekibimizin 8. kuruluş yıldönümünün de ayrıca mutluluğunu yaşıyorum. Her yıl üzerine katarak çok daha güzel oyunlarla perde diyorlar. Önümüzdeki süreçte kültür sanatla dolu dolu bir Turgutlu ile Turgutlular’ın karşısında olacağız” dedi. Sahnede pasta kesilerek iki anlamlı gün kutlanırken, tiyatro ekibi de desteklerinden dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.

Tiyatro Bileti Olan Kitaplar Bir Kütüphane Daha Kuracak

Tiyatro oyunun ücretsiz olmasının yanı sıra kitap bağışıyla bilet temin edildiğinin altını çizen Başkan Akın, “Oyunumuz ücretsizdi ancak girişte kitap bağışında bulunan tiyatro severlerimiz, kütüphane ihtiyacı olan okullarımıza doğrudan destek oldular. Bu anlamda duyarlılıklarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER