Başkan Çetin Akın’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Çetin Akın, “Baharın en güzel günlerinin yaşandığı şu günlerde küslükleri unuttuğumuz, birbirimize kenetlenerek bir ve beraber olduğumuz, neşe dolu bir bayram geçirmemiz en büyük dileğimdir” dedi.

Başkan Çetin Akın’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Çetin Akın Ramazan Bayramı’nı şu cümlelerle kutladı:

“Mübarek Ramazan ayını birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, geride bırakarak Ramazan Bayramı’nı karşılamanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; sevginin, kucaklaşmanın, huzurun ve birlik olmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel ve anlamlı günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan; dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarımızı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Baharın en güzel günlerinin yaşandığı şu günlerde küslükleri unuttuğumuz, birbirimize kenetlenerek bir ve beraber olduğumuz, neşe dolu bir bayram geçirmemiz en büyük dileğimdir. Ülkemizin ve güzel Turgutlu’muzun; daha aydınlık yarınlara huzur ve mutluluk içerisinde geçireceği nice bayramlara ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kırılan kalplerin onarıldığı, hataların affedildiği, barış ve kardeşlik duygularının hakim olduğu bir dünya diliyoruz. Sağlıklı günler içerisinde kardeşlik, hoşgörü ve dayanışmanın daim olduğu nice bayramların hep birlikte yaşanmasını temenni ediyor, tüm yurttaşlarımızın, İslam Alemi’nin ve dünya coğrafyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Hayırlı Bayramlar!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER