CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılacağı Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni 12 Ocak Cuma Günü

Turgutlu Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla 12 Ocak Cuma günü saat 11.30’da Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılacağı Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni 12 Ocak Cuma Günü

Turgutlu Belediyesinin 226 milyon TL’lik yatırımla kente kazandırdığı Turgutlu Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Çarşısı, Cuma Pazarı, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ve Kadın Sığınmaevi ile Selvilitepe Spor Kompleksi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlenecek. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

Turgutlu Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni, 12 Ocak Cuma günü saat 11.30’da Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çok mutlu ve gururluyuz. Belediyemizin kendi imkânlarıyla finanse ettiği, Turgutlu’muzun birçok açıdan yıllardır yaşadığı sorunları sona erdirecek projelerimize yakışır bir tören düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER