Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaretten Yargılanan Avukata CHP'liden Yumruklu Saldırı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan ve bir süre sonra serbest bırakılan ancak yargılaması halen süren Avukat Mehmet Demirlek'e bir restorantta CHP il yönetim Kurulu üyesi şahıs saldırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaretten Yargılanan Avukata CHP'liden Yumruklu Saldırı

Olay Turgutlu'da bir restorantta meydana geldi. Arkadaşlarıyla vedalaşmak üzere kalkıp onlarla tokalaştığı sırada arkadan gelen bir şahıs Avukat Demirlek'e yumruk attı. Hiç ummadığı bir anda suratında patlayan yumruğun etkisiyle Demirlek yere düştü. Araya girenlerin müdahalesiyle saldırgan oradan ayrıldı.
AVUKAT DARP RAPORU ALDI, ŞİKAYETÇİ OLDU


Saldırıyı yapan kişinin CHP Manisa İl Yönetimi’nden U.Ö. isimli kişi olduğu öğrenildi. Avukat Mehmet Demirlek uğradığı saldırının ardından Turgutlu Devlet Hastanesinden darp raporu alarak polis karakolunda şikayetçi oldu.Demirlek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırı görüntülerini yayınlayarak “Mekandan çıkıp tanıdıklarla vedalaşırken kalleşçe saldırıya uğradım.Azmettirenlerle de hesabım olacak.Gemileri ve sigortaları yaktım” şeklinde açıklamada bulundu.


İL BAŞKANI BALABAN " ÇOK ÜZGÜNÜM"
Olaydan sonra Manisa Son Haber'e konuşan CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban böyle bir olayın yaşanmasından dolayı üzgün olduğunu belirtti. Olayın yargıya intikal ettiğini ve sürecin neler getireceğini bekleyeceklerini söyleyen Balaban, " Keşke yaşanmasaydı, bir yönetim kurulu üyemizin böyle bir olaya karışmış olmasından üzüntü duydum" dedi.

HABER-Mustafa Temiz-Manisa Son Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER