Sabah yürüyüşü yaparken yoldaki çukurlar yüzünden düşüp yaralanan kadın ve arkadaşlarından Başkan Çetin Akın'a çağrı " Bu yolların yapılmasını istiyoruz"

Başkan Çetin Akın'a sabah yürüyüşü yapan kadınlardan çağrı Manisa'nın Turgutlu İlçesinde yaşayan ve sağlıklı yaşam için sabah yürüyüşüne çıkan kadınlardan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'a çağrı geldi.

Sabah yürüyüşü yaparken yoldaki çukurlar yüzünden düşüp yaralanan kadın ve arkadaşlarından Başkan Çetin Akın'a çağrı " Bu yolların yapılmasını istiyoruz"

Bugün sabah saatlerinde  yürüyüş yolundaki çukurlardan dolayı talihsiz bir kaza yaşayan 67 yaşındaki Hatice Teyze ve arkadaşları başkan Çetin Akına seslendi. "Başkanımız bu yürüyüş yollarını acele yaptırsın"

PARKIN İÇİNDE YÜRÜYÜŞ YAPAN KADINLAR YOLLARDAN ŞİKAYETÇİ

Turgutlu Ergenekon Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Parkın'daki yürüyüş ve koşu parkurunun zemininin bozulması nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken,  mahalle sakinlerinden Hatice Serbes bozuk yol nedeniyle dengesini kaybedip yere düştü ve vücudunun değişik yerlerinden yaralandı.

HER SABAH AYNI PARKTA YÜRÜYÜŞ YAPAN  KADIN BUGÜN ÇUKURLAR OLUŞMUŞ YOLDA DÜŞTÜ VE YARALANDI

Bugun Sabah 06.30'da arkadaşları ile yürüyüş yapan Hatice Serbes yolda oluşan çukurlar nedeniyle ayağının takılması sonucu dengesini kaybederek  yere düştü. El, kol, omuz ve bacaklarının değişik bölgelerinde yaralar açılan kadının yardımına birlikte sabah yürüyüşüne çıktığı arkadaşları yetişti.  

KAZA GEÇİREN KADIN VE ARKADAŞLARI BAŞKAN ÇETİN AKIN'A SESLENDİ

“ Bu sabah saat 6 buçukta arkadaşlar'la beraber yürürken ayağım takıldı. Ben buraya yüz üstü düştüm. Kolumun halini görüyorsunuz, ayağım böyle yüzüldü ve derin yaralar oluştu.Halen omuzum acıyor ya ben mesela şurdaki taşa başımı  çarpabilirdim bunun sorumlusu kim olacak? Bizim gibi sabah yürüyüşüne çıkan onlarca insan var. Başkanımızdan bu yürüyüş yolunun acilen yapılmasını rica ediyoruz. " dedi.

HABER MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER